Reference: Švajcarska

objavljeno u: reference | 0
 

Švajcarska / Switzerland / Suisse / Schweiz / Svizzera

Švajcarska je jedno od naših nastarijih ino-tržišta. Na ovoj strani možete videti  neka od idejnih rešenja i fotografije gotovih proizvoda koje smo do sada realizovali za firme iz švajcarske. U galeriji se nalazi samo deo poslova koje smo u poslednjih desetak godina uradili. Očekujemo da će u bliskoj budućnosti njihov broj biti znatno veći, iz bar dva razloga. Prvi je taj što ćemo se potruditi da u arhivi pronađemo svaki trag klijenata i poslova sa ovog tržišta. A u prethodnih 29 godina ih je bilo dosta za klijente i agencije iz Švajcarske…

Drugi, puno značajniji razlog, će nadamo se biti posledica našeg strateškog opredeljenja ka agencijskoj saradnji. Kao i planiranom većem udelu izvoznih poslova u našoj produkciji. Zato , ukoliko je vaša firma locirana u Švajcarskoj, ne oklevajte da nas kontaktirate. Danas su carnske formalnosti vrlo jednostavne, a kurirske službe rade dostavu od vrata do vrata.

Nadamo se da će i vaša firma uskoro dobiti svoju mini-promociju na ovoj strani…

Druge reference?

Švajcarska je naravno samo jedno od mnogih naših tržišta. U protekle tri decenije sarađivali smo sa stotimama kompanija iz svih zemalja regiona, cele evrope i sveta. Naravno, i dalje je najveći broj naših klijenata iz Srbije i okruženja, ali se i među njima nalazi i sve više internacionalnih kompanija koje su poznate u celom svetu. Ukoliko želite da saznate nešto više o našim klijentima samo kliknite na kategoriju→  reference (možete to uraditi klikom na prethodni link, ili iz glavnog menija).

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com –  a na oba sajta se nalaze bogate galerije u kojima takođe ima puno klijenata iz celog sveta. Ukoliko želite da upoznate naš rad i naše klijente pozivamo vas da ih obavezno posetite.

Naša referenc lista se praktično svakodnevno dopunjava zahvaljujući našoj praksi da skoro svaki proizvod fotografišemo i uključujemo u ovu i slične prezentacije. To je zato što duboko verujemo da su naši klijenti naš najvredniji kapital. Zbog toga se iskreno nadamo se da će i vaša cenjena kompanija uskoro naći svoje mesto na ovom spisku.

Jer mi smo tu zbog vas !
→ Pogledajte i ovo:

Reference: Hrvatska (slično kao reference Švajcarska)
Reference: Hrvatska
Reference: Bosna i Hercegovina
Reference: Bosna i Hercegovina
Reference: Crna Gora
Reference: Crna Gora
Reference: Austrija (slično kao reference Švajcarska)
Reference: Austrija