Ovaj originalan detalj će mnogo doprineti nezaboravnom utisku vašeg venčanja. Lepeze – pozivnice su naročito pogodne za letnje svadbe (zbog svoje upotrebne funkcije), ali će u svakom slučaju mnogim gostima biti draga uspomena. Pošto se prave po narudžbini, moguće ih je uraditi i sa fotografijama mladenaca. Osim ponudjenih rešenja za sve tiraže preko 300 komada radimo originalan dizajn. Takodje moguća štampa po vašem dizajnu i/ili ideji.

Originalna (zaštićena) konstrukcija promotivne lepeza na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku, u jednoj boji (obostrano), sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica + štancovana etiketa (obostrani štampana) Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENE:   200 kom - 1,25 €/kom
300 kom - 0,90 €/kom
500 kom - 0,70 €/kom
preuzmite šemu alata (špigl) za lepeze - pozivnice  

Lepeze pozivnice (za venčanja)

…su samo jedna od mogućih namena ovog atraktivnog proizvoda. Neke od varijacija na temu lepeza možete poledati u padajućem meniju sa leve strane. Ukupan utisak lepeze pozivnice može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao što su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, blindruk, itd.

Postoji naravno i mnogo ideja koje su “samo za vaše oči”. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate i tražite posebnu pismenu ponudu, ili konkretne predloge i dizajnerska rešenja…

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

lepeze-600x600

Zbog velikog interesovanja za ovaj proizvod (i sve druge vrste lepeza), nedavno smo mu posvetili specijalizovan sajt. Toplo vam preporučujemo da ga posetite na adresi WWW.LEPEZE.COM

Naručite E-mailom ili telefonom → → Naručite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Specijalna ambalaža
Specijalna ambalaža
pozivnice i čestitke
Pozivnice i čestitke
Kutijice za nakit (M2)
Pillow box kutijice (jastučići – 9 veličina)