Ovaj originalan detalj će mnogo doprineti nezaboravnom utisku vašeg venčanja. Lepeze – pozivnice su naročito pogodne za letnje svadbe (zbog svoje upotrebne funkcije), ali će u svakom slučaju mnogim gostima biti draga uspomena. Pošto se prave po narudžbini, moguće ih je uraditi i sa fotografijama mladenaca. Osim ponudjenih rešenja za sve tiraže preko 300 komada radimo originalan dizajn. Takodje moguća štampa po vašem dizajnu i/ili ideji.

Galerija Lepeze pozivnice (za venčanja)Kompletna → Galerija Lepeze pozivnice (za venčanja) nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Lepeze pozivnice (za venčanja)

Originalna (zaštićena) konstrukcija promotivne lepeza na čvrstom 350gr/m2 kvalitetnom kunstdruku. Štampa se u digitalnoj ili ofset štampi, u punom koloru (obostrano), sa obostranom sjajnom plastifikacijom. Ojačanje od lepenke + ukrasna satenska trakica + štancovana etiketa (obostrani štampana) Doplata za mat plastifikaciju je 0.04 € po lepezi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENE:   200 kom - 1,25 €/kom
300 kom - 0,95 €/kom
500 kom - 0,80 €/kom

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za lepeze – pozivnice  blank


Tipske Lepeze pozivnice

 Da bismo vam olakšali naručivanje, pripremili smo desetak uzoraka  sa atraktivnim dizajnerskim rešenjima koja je potrebno samo malo modifikovati – i vaša lepeza je spremna za štampu! Iz iskustva znamo da je veoma čest slučaj da se ovakve stvari rade u „pet do 12“. U takvim situacijama je uobičajena procedura izrade idejnog rešenja (dizajna) suviše spora i komplikovana. Kada vam se jako žuri postupak je sledeći – izaberete neko do rešenja iz naše galerije, i samo nam dostavite tekst koji želite.  To značajno skraćuje postupak i ubrzava ceo proces, pa vašu lepezu možete dobiti za samo nekoliko dana… U nastavku možete videti neke od templejta, a za ostale kliknite na →Galeriju.Lepeze pozivnice (za venčanja)

Lepeze pozivnice (za venčanja)

Lepeze pozivnice (za venčanja) Tip 2

Lepeze pozivnice (za venčanja) Tip 3


Lepeze pozivnice i druge vrste lepezaDruge vrste svadbenih lepeza

Lepeze pozivnice su samo jedna od mogućih namena ovog atraktivnog proizvoda. Neke od varijacija na temu lepeza možete poledati u padajućem meniju. Ukupan utisak lepeze pozivnice može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao što su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, blindruk, itd.

Postoji naravno i mnogo ideja koje su “samo za vaše oči”. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate i tražite posebnu pismenu ponudu, ili konkretne predloge i dizajnerska rešenja…

 

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

lepeze.com

 

Zbog velikog interesovanja za ovaj proizvod (i sve druge vrste lepeza), nedavno smo mu posvetili specijalizovan sajt. Toplo vam preporučujemo da ga posetite na adresi WWW.LEPEZE.COM

 

→ Ako vas zanimaju leze pozvnice, pogledajte i ovo:

Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
pozivnice i čestitke
Pozivnice i čestitke
Kutijice za nakit (M2)
Pillow box kutijice (9_veličina)