Flexagon je originalan promo-proizvod nalik na flajer koji ima TRI strane. (Ako ne verujete da je to moguće pustite video klip.) Zahvaljujući originalnom načinu savijanja jedna od stranica je uvek sakrivena, i pojavljuje se tek prilikom „otvaranja“. Efekat „iznenađenja“ koji je upravo ono što većina reklamnih materijala teži da postigne, praktično je „ugrađen“ direktno u samu formu.

Ovu zanimljivu geometrijsku igračku na Internetu možete pronaći pod nazivom „flexa-hexagon“ (ili „flexagon“). Ono što smo mi pokušali da izvedemo je serijska proizvodnja iz čestog, tzv. „tehničkog otpada“ – do koga dolazi prilikom štampe reklamnih kesa i drugih grafičkih proizvoda na standardnim komercijalnim formatima papira. Na taj način smo uspeli da veoma originalan reklamni materijal proizvedemo po sasvim nerealnoj ceni.

CENA:   250 flexagona - 0,60 €/kom
500 flexagona - 0,50 €/kom
1000 flexagona - 0,40 €/kom
preuzmite nacrt alata (špigl) flexagon - veći 
preuzmite nacrt alata (špigl) flexagon - manji 

Flexagon (flexa-hexagon) i drugi originalni reklamni proizvodi

Ukoliko vas interesuju ideje ove vrste, možete pronaći još dosta sličnih reklamnih proizvoda na strani: „novi i originalni reklamni proizvodi“. Na vaš zahtev poslaćemo vam skice korištenih alata, tzv „špiglove“ sa uputstvom za tehničku pripremu i dizajn. Naravno – možete i sve da prepustite nama…

Ako pažljivo pregledate naš sajt videćete da je mnogo tih alata slobodno za preuzimanje. Pošto je ova oblast centar našeg interesovanja stalno se ubacuju novi proizvodi. Zato obavezno navratite ponovo.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,95 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Pillow-box kutije www.kutijice.com
Papirne čaše (omoti)
Papirne čaše (omoti)
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)

:.

Save

Save

Save