Vizit karta sa poklon – čokoladicom je originalna (zaštićena) konstrukcija promotivne kutijice za jednu mini čokoladicu (tipa:“Najlepše želje / Soko Štark“) sa nosačima za standardnu poslovnu vizit kartu formata 90×50 mm. Dimenzije sklopljene kutijice su 100 x 60 x 8 mm.

U standardnoj varijanti radi se u punom koloru sa sjajnom plastifikacijom. Za narudžbine preko 1000 komada u cenu su uračunate i vizit karte (štampane 4/0). U slučaju manjih narudžbina možete birati izmedju nekoliko standardnih (tipskih) modela, i u tom slučaju minimalna kolicina je 100 komada). U cenu je uračunata izrada idejnog rešanja (dizajn)

 CENA:   100 vizit karti - 50 € (tipske)
CENA:   1000 vizit karti - 250 € (sa vizit kartama)
2000 vizit karti - 400 € (sa vizit kartama)
* čokoladice nisu uračunate u cenu
 preuzmite šemu alata za slatke vizit karte

Slatka vizit karta, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Slatka vizit karta je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas !

 

Save

/ poslednja revizija strane pre: