Slatka vizit karta sa poklon čokoladicom je originalna (zaštićena) konstrukcija promotivne kutijice za jednu mini čokoladicu (tipa:“Najlepše želje / Soko Štark“) sa nosačima za standardnu poslovnu vizit kartu formata 90×50 mm. Dimenzije sklopljene kutijice su 100 x 60 x 8 mm.

Galerija Slatka vizit kartaKompletna → Galerija Slatka vizit karta nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Slatka vizit karta

U standardnoj varijanti radi se u punom koloru sa sjajnom plastifikacijom. Za narudžbine preko 1000 komada u cenu su uračunate i vizit karte (štampane 4/0). U slučaju manjih narudžbina možete birati izmedju nekoliko standardnih (tipskih) modela, i u tom slučaju minimalna kolicina je 100 komada). U cenu je uračunata izrada idejnog rešanja (dizajn)

 CENA:   100 kom (tipskih) - 50€

 → Naručite ODMAH!

Slatka vizit karta

CENA:   1000 kom (+ vizit karte) - 250€
2000 kom (+ vizit karte) - 400€
* čokoladice nisu uračunate u cenu

 → Naručite ODMAH!

 preuzmite šemu alata za slatke vizit karteblank

Slatka vizit karta „u akciji“

Pogledajte kratak video klip o ovom proizvodu. Po istom principu moguće je napraviti ih u bilo kom obliku ili dimenzijama, ali i sa drugim detaljima, koji npr. mogu da prate oblik vašeg logotipa, maskote, itd. U vezi takvih zahteva slobodno nas kontaktirajte, i dobićete našu ponudu u najkraćem roku.

Originalan dizajn se podrazumeva…

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /

Slatka vizit karta u digitalnoj štampi Slični originalni reklamni proizvodi?

Slatka vizit karta je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Slatka vizit karta u digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Za manje serije ovog proizvoda brendiranje se vrši stikerima na neutralnim kutijicama, uz vizit karte u koloru.

CENA  u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Naručite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Akreditacije / id kartice / trake, itd...
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Futrole za kartice
Futrole za kartice
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne kese
Luksuzne kese

Save