Slatka vizit karta sa poklon čokoladicom je originalna (zaštićena) konstrukcija promotivne kutijice za jednu mini čokoladicu (tipa:“Najlepše želje / Soko Štark“) sa nosačima za standardnu poslovnu vizit kartu formata 90×50 mm. Dimenzije sklopljene kutijice su 100 x 60 x 8 mm.

U standardnoj varijanti radi se u punom koloru sa sjajnom plastifikacijom. Za narudžbine preko 1000 komada u cenu su uračunate i vizit karte (štampane 4/0). U slučaju manjih narudžbina možete birati izmedju nekoliko standardnih (tipskih) modela, i u tom slučaju minimalna kolicina je 100 komada). U cenu je uračunata izrada idejnog rešanja (dizajn)

 CENA:   100 vizit karti - 50 € (tipske)
CENA:   1000 vizit karti - 250 € (sa vizit kartama)
2000 vizit karti - 400 € (sa vizit kartama)
* čokoladice nisu uračunate u cenu
 preuzmite šemu alata za slatke vizit karte

Pogledajte kratak video klip o ovom proizvodu:

Slatka vizit karta, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Slatka vizit karta je samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem.

Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas !

Slatka vizit karta u digitalnoj štampi

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Za manje serije ovog proizvoda brendiranje se vrši stikerima na neutralnim kutijicama, uz vizit karte u koloru.

CENA  u digitalnoj štampi:  0,90 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Naručite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Akreditacije / id kartice / trake, itd...
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
VR cardboard
VR cardboard
Futrole za kartice
Futrole za kartice
Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Luksuzne kese
Luksuzne kese

Save