kutija za postere

Dugački pillow box (ili kutija za postere, zastave, itd) je štancovana elipsodna kutija dimenzija 600 x 90 mm sa štampom u jednoj boji i  sjajnom plastifikacijom. Izradjena od 350 gr/m2 kunstdruka Doplata za mat plastifikaciju je 0.05 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 

Cene:    500 kutija - 0,90 €/kom
1000 kutija – 0,70 €/kom
2000 kutija – 0,60 €/kom

* Jedna boja uračunata u cenu.
Za svaku sledeću boju, doplata 45€

 


Kutija za postere u verziji
sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Proces je naravno kalibrisan tako da podržava pantone/cmyk standard, ali ne treba nikada zaboraviti da se ipak radi o simulaciji. To znači da uvek postoji mala razlika u odnosu na spot boje iz ofset štampe. Kao i uvek u dizajnu prava veština se sastoji u tome da se maksimalno iskoriste sve prednosti, a izbegnu sve potencijalne zamke. Ali zato, kada se u tome uspe, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. Za svaku pomoć u tom smislu – stojimo vam na raspolaganju!

Cena:   1,50€

/ za 99+ komada u punom koloru

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi
Plakati i posteri
Plakati i posteri
Sklopive lepeze
Sklopive lepeze