„Dekameroird“ su modularne promo stone lampe koje se grade od prefabrikovanih (identičnih) elemenata. Pojedinačni elementi su diagonalno podeljeni u dve površine sa ukupno 4 kopče (po dve “muške” i “ženske”). Minimalno tri ovakva elementa grade trodimenzionalan oblik (dovoljan da primi jednu štedljivu sijalicu sa odgovarajućom armaturom).

Galerija Promo stone lampeKompletna → Galerija Promo stone lampe se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Promo stone lampe

Teoretski moguće je spojiti neograničen broj elemenata, u neograničenom broju kombinacija. Kada se svemu tome doda i mogućnost korišćenja i kombinovanja različitih materijala (štampani kunstdruk, karton u boji, juvidur i sl…) jedino ograničenje je – Vaša mašta…

Ove promo lampe sa diskretnim logom ili bogatim artwork-om mogu da postano omiljeno ambientalno svetlo kraj nečijeg računara, ili veoma zanimljiv detalj u enterijeru. Relativno niska cena i velika originalnost ovakvog poslovnog poklona, mogu da znatno obogate vašu promociju.

Kao što možete videti u galeriji, u pitanju je KONCEPT koji još uvek nije dobio svoju komercijalnu verziju. to znači da imate mogućnost da vaš logo budete PRVI koji će ukrasiti ovaj originalan reklamni proizvod

 

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 

→ Pozovite ODMAH!


 

Još sličnih ideja i video klipova možete videti na našem YouTube kanalu, ili na društvenim mrežama. Budimo u kontaktu!

Promo stone lampe, i drugi originalni reklamni proizvodi…

Promo stone lampe su samo jedan od mnogih sličnih promo proizvoda. Originalni reklamni proizvodi su oblast našeg specijalnog interesovanja, i oblast koja se na našem sajtu najčešće menja i dopunjava. Linkove prema drugim sličnim proizvodima u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane.

Ukoliko vas interesuju ovakve ideje, pratite nas redovno na društvenim mrežama gde redovno delimo slične sadržaje, i obavezno navraćajte povremeno na sajt pošto se nove ideje stalno ubacuju. Možete nas i direktno kontaktirati ako imate konkretnu ideju, ili problem. Još mnogo originalnih ideja čuvamo samo za vas !

Ostale proizvode iz grupe„Novi i originalni reklamni proizvodi“ možete videti ako kliknete na linkove iz padajućeg menija:

Ako želite nešto još „novije i originalnije“ vi se pravi klijent za nas! Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom i iznesite nam vašu ideju. Jedva čekamo da stvaramo zajedno!

 → Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju promo stone lampe, pogledajte i ovo:

Flexagon (flexa-hexagaon)
Flexagon (flexa-hexagaon)
Kartonske olovke (ostavite poruku)
Kartonske olovke (ostavite poruku)
Kavez za vino
Kavez za vino
Pop-up kocka iznenađenja
Pop-up kocka iznenađenja