Kavez za vino je jedinstvena i potpuno originalna promo – ambalaža za vino. Zamišljena je kao promotivno / zaštitni displej, čija priča je vezana za običaj da se flaše čuvaju položene i povremeno okreću. Druga simbolika je sročena kao: „Opasne stvari se čuvaju u kavezima. Uključujući i opasno dobre…“ Cilj je bio da se smisli način za pakovanje koji će biti potpuno jedinstven, tako da ne spada ni u kese ni u kutije. Ve ćete sami oceniti koliko smo u tome uspeli…

izradjen od kaširane lepenke 2mm, u kombinaciji sa prirodnim kudeljnim kanapom. Originalno rešenje alata po želji se može modifikovati prema specifičnim zahtevima staklene ambalaže (u skladu sa oblikom i dimenzijama flaše).

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za kavez za vino 

 

ambalaža za vino

Kavez a za vino za vino u drugim verzijama

Ova neobična ambalaža za vino je takođe sklopiva (kao što možete videti na klipu), ali je prevashodno namenjen za promotivne i prezentacione svrhe. Za distribuciju maloprodajama – ili zbirni transport veće količine ovako spakovanih proizvoda neophodna je posebna trasportna ambalaža, ili „punjenje“ kaveza treba obavljati na licu mesta (za promocije i slično)

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge (malo konvencionalnije) vrste ambalaže za vino. Uobičajeno pakovanje za vino su i ekskluzivne reklamne kese, a takođe i u ekološkoj varijanti kao eko kese za piće. I jedne i druge mogu da značajno obogate vaš plemeniti proizvod…

Kavez za flašu

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru..

 

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Ako vas zainteresovao kavez a za vino, pogledajte i ovo:
Vinske kutije 90x380x90mm / ambalaža za vino
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinska kutija sa ručkom / ambalaža za vino
Vinska kutija sa ručkom
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)