Kavez za vino je jedinstvena i potpuno originalna promo – ambalaža za vino. Zamišljena je kao promotivno / zaštitni displej, čija priča je vezana za običaj da se flaše čuvaju položene i povremeno okreću. Druga simbolika je sročena kao: „Opasne stvari se čuvaju u kavezima. Uključujući i opasno dobre…“ Cilj je bio da se smisli način za pakovanje koji će biti potpuno jedinstven, tako da ne spada ni u kese ni u kutije. Ve ćete sami oceniti koliko smo u tome uspeli…

izradjen od kaširane lepenke 2mm, u kombinaciji sa prirodnim kudeljnim kanapom. Originalno rešenje alata po želji se može modifikovati prema specifičnim zahtevima staklene ambalaže (u skladu sa oblikom i dimenzijama flaše).

Sve detalje (u vezi cene, rokova, tiraža, itd.) šaljemo na upit
preuzmite šemu alata (špigl) za kavez za vino  

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

Ambalaža za vino u drugim verzijama

Ova neobična ambalaža za vino je takođe sklopiva (kao što možete videti na klipu), ali je prevashodno namenjen za promotivne i prezentacione svrhe. Za distribuciju maloprodajama – ili zbirni transport veće količine ovako spakovanih proizvoda neophodna je posebna trasportna ambalaža, ili „punjenje“ kaveza treba obavljati na licu mesta (za promocije i slično)

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge (malo konvencionalnije) vrste ambalaže za vino. Uobičajeno pakovanje za vino su i ekskluzivne reklamne kese, a takođe i u ekološkoj varijanti kao eko kese za piće. I jedne i druge mogu da značajno obogate vaš plemeniti proizvod…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru..

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Ako vas zanima ambalaža za piće, pogledajte i ovo:
Vinske kutije 90x380x90mm / ambalaža za vino
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinska kutija sa ručkom / ambalaža za vino
Vinska kutija sa ručkom
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)
Specijalne kese sa mašnom od satenske trake
Specijalne kese za piće