Vinska kutija sa ručkom i prozorom je samo jedna od varijanti ambalaže za pakovanje vina i drugih pića. Osim za proizvođače, ova vrsta ambalaže je i svojevrsni reklamni medij, koji se u obliku reklamne reprezentacije koristi već decenijama. Svaka prilika koju imate da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan – obavezuje. I ne treba je shvatiti olako.

Vinska kutija sa ručkom i prozorom je dimenzija 80 x 410 x 120 mm. Kutija ima i prozor (displej) kroz koji se vidi etiketa flaše. Štancovana kutija izradjena je od 350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:
500 kom. - 0,65 € / kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,55 € / kom. + 55 €*
2000 kom. - 0,45 € / kom. + 65 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za vino-2  

Vinska kutija u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukolko vam treba manja količina od minimalne za brendirane kutije i kese, pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

→ Ako vas zanimaju vinske kutije, pogledajte i ovo:

Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Kavez za vino
Kavez za vino
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
futrole (tube) za diplome
Valjkaste kutije (tube za diplome)