Vinska kutija sa ručkom i prozorom je samo jedna od varijanti ambalaže za pakovanje vina i drugih pića. Osim za proizvođače, ova vrsta ambalaže je i svojevrsni reklamni medij, koji se u obliku reklamne reprezentacije koristi već decenijama. Svaka prilika koju imate da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan – obavezuje. I ne treba je shvatiti olako.

Vinska kutija sa ručkom i prozorom je dimenzija 80 x 410 x 120 mm. Kutija ima i prozor (displej) kroz koji se vidi etiketa flaše. Štancovana kutija izradjena je od 350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:     500 kom. - 0,65€/kom
1000 kom. - 0,55€/kom
2000 kom. - 0,45€/kom
* za svaku sledeću boju doplata 45-65€
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za vino-2  

Vinska kutija u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukolko vam treba manja količina od minimalne za brendirane kutije i kese, pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Ako vas zanimaju vinske kutije, pogledajte i ovo:

Vinske kutije 90x380x90mm (vinska kutija)
Vinske kutije 90x380x90mm
Kavez za vino / verzija vinska kutija
Kavez za vino
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
futrole (tube) za diplome
Valjkaste kutije (tube za diplome)
Štancovane kese sa trakom
Štancovane kese sa trakom