vinska kutija

Vinska kutija sa ručkom i prozorom je samo jedna od varijanti ambalaže za pakovanje vina i drugih pića. Osim za proizvođače, ova vrsta ambalaže je i svojevrsni reklamni medij, koji se u obliku reklamne reprezentacije koristi već decenijama. Svaka prilika koju imate da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan – obavezuje. I ne treba je shvatiti olako.

Vinska kutija sa ručkom i prozorom je dimenzija 80 x 410 x 120 mm. Kutija ima i prozor (displej) kroz koji se vidi etiketa flaše. Štancovana kutija izradjena je od 350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:     500 kom. - 0,65€/kom
1000 kom. - 0,55€/kom
2000 kom. - 0,45€/kom
* za svaku sledeću boju doplata 45€
preuzmite šemu alata (špigl) kutije za vino-2  

→ Naručite ODMAH!


Vinska kutija u drugim verzijama

Vinska kutija u drugim verzijama

U padajućem meniju možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukolko vam treba manja količina od minimalne za brendirane kutije i kese, pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com / tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu e-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

→ Ako vas zanimaju vinske kutije, pogledajte i ovo:

Vinske kutije 90x380x90mm (vinska kutija)
Vinske kutije 90x380x90mm
Kavez za vino / verzija vinska kutija
Kavez za vino (original)
Luksuzne kese za piće
Luksuzne kese za piće
futrole (tube) za diplome
Valjkaste kutije (tube za diplome)