Koverat – kesa sa klapnom, je ambalaža namenjena za pakovanje majica, ešarpi, dečije garderobe i sličnih lakših tekstilnih i drugih proizvoda. Naravno može da posluži i za pakovanje časopisa ili knjiga, kao i mnogih drugih artikala. Popularni „mailer bag“ (kesa / koverat za slanje poštom) se podjednako koristi u web-shop-ovima i na eksluzivnim  maloprodajnim mestima. U našoj ponudi ćete naći više standardnih modela, a na vaš zahtev se relativno brzo može naraviti originalan koverat (tj. kesa sa klapnom), sasvim proizvoljnih proporcija i/ili veličine.


Koverat za majice

Koverat za majice je zapravo kesa sa klapnom (bez ručki) dimenzija 220x280x50mm. U nastavku je data cena za standarnu verziju na 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na vaš zahtev moguće je izvesti koverat na teksturiranim papirima, fabrički bojenim, uz štampu na zlatotisku (kao na fografijama u prilogu). U svakom slučaju, dobijate vrhunski proizvod, koji će značajno doprineti prestižnom utisku vašeg brenda. Zatvara se providnim iili papirnim sikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   već od 0,65 €

Za detaljne cene i još detalja kliknite na → CENE / još detalja


Kutija – koverat za marame

U pitanju je štancovani koverat sa klapnom, dimenzija 180x230x40mm. Osim svilenih marama može da posluži i za dečiju garderobu, modni aksesoar, veš i slično. Standardna ponuda obuhvata štampa na kvalitetnom 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na bazi vašeg zahtev izrađuje se i na teksturiranim, fabrički bojenim papirima, sa štampu na zlatotisku  (zlatnom, srebrnom ili bilo kojom od više stotina folija u ponudi). Prestižna ambalaža za on-line prodaju ili ekskluzivne maloprodaje. Zatvara se providnim iili papirnim sikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,70 €
500 kom - 0,65 €
1000 kom - 0,59 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata kutija-koverat za marame (špigl)  

Koverat – kesa za kravate

Ova „flat“ kesa je štancovana od 250gr/m2 kunstruka sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Dimenzije alata su 150x410mm, a u cenu je uračuna ofset ili digitalna šampa. Na vaš zahtev moguće su i druge specifikacije materijala i/ili tehnike štampe. Zatvara se providnim iili papirnim sikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,65 €
500 kom - 0,58 €
1000 kom - 0,52 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata koverat - kesa za kravate (špigl)  

Kesa – koverat sa faltom

Ovaj štancovani koverat je dimenzija 140x250x40mm. Ima polukružnu klapnu i ravno (flat) dno, pa je bočna visina od 0-40mm već prema potrebi. Namenjen je za najrazličitije proizvode, od čarapa i dečije garderobe, ukrasnog aksesoara i sličnih sitnica. Standardna cena  uključuje ofset  ili digitalnu štampu na 250gr/m2 kunstdruku, Na vaš zahtev moguće su i druge specifikacije materijala i/ili tehnike štampe. Zatvara se providnim iili papirnim sikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,63 €
500 kom - 0,55 €
1000 kom - 0,49 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata kesa - koverat sa faltom (špigl)  

 

Koverat – kesa sa klapnom po vašim dimenzijama ili specifikaciji

Za sve navedene modele postoji već urađeni alati za izradu, što smanjuje minimalne serije i troškove izrade. Ali radi se o relativno jednostavnom proizvodu, koji je moguće brzo i povoljno realizovati u potpunosti po vašim zahtevima. Sve što je potrebno je da nam dostavite precizne dimenzije koje želite, vrstu materijala i bar okvirne smernice u vezi brendinga (štampe).

U najkraćem roku ćemo vam dostaviti zvaničnu ponudu, uz kompletno idejno rešenje ili tehnički rasklop za dizajn. Ukoliko vam je potrebno brzo rešenje ili veoma male serije, podsećamo vas da deto D.o.o. ima i mikro-sajt koji je u potpunosti posvećem lakoj kartonskoj ambalaži →www.kutijice.com (sa sekcijom „plati i nosi“), pa vas pozovamo da ga obavezno posetite…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom→ Ili NARUČITE ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (komplet uz CD / DVD)
Specijalne fascikle
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
Lifleti / flajeri A5
Lifleti / flajeri A5
Akreditacije / id kartice / trake, itd... (za promociju CD/ DVD diska)
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Kaširani podmetači za čaše (u obliku DVD diskova)
Kaširani podmetači za čaše