Specijalne koverte (kese sa klapnom, mailer bag, koverte za majice, marame ili kravate…) Radi se o ambalaži namenjenoj za pakovanje majica, ešarpi, dečije garderobe i sličnih lakših tekstilnih i drugih proizvoda. Naravno može da posluži i za pakovanje časopisa ili knjiga, kao i mnogih drugih artikala. Popularni „mailer bag“ (kesa / koverat za slanje poštom) se podjednako koristi u web-shop-ovima i na ekskluzivnim  maloprodajnim mestima. U našoj ponudi ćete naći više standardnih modela, a na vaš zahtev se relativno brzo može naraviti originalan koverat (tj. kesa sa klapnom), sasvim proizvoljnih proporcija i/ili veličine.


Specijalne koverte za majice

Specijalne koverte za majice

Koverat za majice je zapravo kesa sa klapnom (bez ručki) dimenzija 220x280x50mm. U nastavku je data cena za standarnu verziju na 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na vaš zahtev moguće je izvesti koverat na teksturiranim papirima, fabrički bojenim, uz štampu na zlatotisku (kao na fografijama u prilogu). U svakom slučaju, dobijate vrhunski proizvod, koji će značajno doprineti prestižnom utisku vašeg brenda. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   već od 0,65 €

Za detaljne cene i još detalja kliknite na → CENE / još detalja


Kutije - specijalne koverte za marameKutije – specijalne koverte za marame

U pitanju je štancovani koverat sa klapnom, dimenzija 180x230x40mm. Osim svilenih marama može da posluži i za dečiju garderobu, modni aksesoar, veš i slično. Standardna ponuda obuhvata štampa na kvalitetnom 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na bazi vašeg zahtev izrađuje se i na teksturiranim, fabrički bojenim papirima, sa štampu na zlatotisku  (zlatnom, srebrnom ili bilo kojom od više stotina folija u ponudi). Prestižna ambalaža za on-line prodaju ili ekskluzivne maloprodaje. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,70 €
500 kom - 0,65 €
1000 kom - 0,59 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata kutija-koverat za marame (špigl)  

 

Fabiano koverte za vaučere i sitniceFabriano koverte za vaučere i sitnice

U pitanju je štancovani koverat sa klapnom, dimenzija 175x75mm. Osim poklon vaučera i računa, može da posluži i za druge sitnice, nakit, maramice, dekorativni aksesoar i slično.

Standardna ponuda obuhvata štampu ofset ili digitalnom štampom.  radi se o teksturiranom papiru, fabrički bojenom u bledo žućkastu boju. Koverti se zatvaraju providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

Ova prestižna ambalaža za on-line prodaju ili ekskluzivne maloprodaje, će značajno doprineti vašem ukupnom imidžu.

CENE:   250 kom - 0,70 €
500 kom - 0,65 €
1000 kom - 0,59 €

 

preuzmite nacrt alata koverat za vaučere (špigl)  

Koverat - kesa za kravate

Koverat – kesa za kravate

Ova „flat“ kesa je štancovana od 250gr/m2 kunstruka sa sjajnom ili mat plastifikacijom. Dimenzije alata su 150x410mm, a u cenu je uračuna ofset ili digitalna šampa. Na vaš zahtev moguće su i druge specifikacije materijala i/ili tehnike štampe. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,65 €
500 kom - 0,58 €
1000 kom - 0,52 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata koverat - kesa za kravate (špigl)  

Kese - specijalne koverte sa faltom

Kese – specijalne koverte sa faltom

Ovaj štancovani koverat je dimenzija 140x250x40mm. Ima polukružnu klapnu i ravno (flat) dno, pa je bočna visina od 0-40mm već prema potrebi. Namenjen je za najrazličitije proizvode, od čarapa i dečije garderobe, ukrasnog aksesoara i sličnih sitnica. Standardna cena  uključuje ofset  ili digitalnu štampu na 250gr/m2 kunstdruku, Na vaš zahtev moguće su i druge specifikacije materijala i/ili tehnike štampe. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,63 €
500 kom - 0,55 €
1000 kom - 0,49 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata kesa - koverat sa faltom (špigl)  

Specijalne koverte - kese po vašim dimenzijama ili specifikaciji

Specijalne koverte – kese po vašim dimenzijama ili specifikaciji

Za sve navedene modele postoji već urađeni alati za izradu, što smanjuje minimalne serije i troškove izrade. Ali radi se o relativno jednostavnom proizvodu, koji je moguće brzo i povoljno realizovati u potpunosti po vašim zahtevima. Sve što je potrebno je da nam dostavite precizne dimenzije koje želite, vrstu materijala i bar okvirne smernice u vezi brendinga (štampe).

U najkraćem roku ćemo vam dostaviti zvaničnu ponudu, uz kompletno idejno rešenje ili tehnički rasklop za dizajn. Ukoliko vam je potrebno brzo rešenje ili veoma male serije, podsećamo vas da deto D.o.o. ima i mikro-sajt koji je u potpunosti posvećem lakoj kartonskoj ambalaži →www.kutijice.com (sa sekcijom „plati i nosi“), pa vas pozovamo da ga obavezno posetite…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom  → Ili NARUČITE ODMAH!

Ostale vrste specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju, naročito preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Ako vas interesuje specijalne koverte, pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (komplet uz CD / DVD)
Specijalne fascikle
Lifleti / flajeri A5
Lifleti / flajeri A5
Akreditacije / id kartice / trake, itd... (za promociju CD/ DVD diska)
Akreditacije / id kartice / trake, itd…
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)