Koverat za majice

Koverat za majice je zapravo kesa sa klapnom (bez ručki) dimenzija 220x280x50mm. U nastavku je data cena za standarnu verziju na 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na vaš zahtev moguće je izvesti koverat na teksturiranim papirima, fabrički bojenim, uz štampu na zlatotisku (kao na fografijama u prilogu). U svakom slučaju, dobijate vrhunski proizvod, koji će značajno doprineti prestižnom utisku vašeg brenda. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,85 €
500 kom - 0,75 €
1000 kom - 0,65 €

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 30€

 

preuzmite RASKLOP koverat za majice 


još originalnih ideja kao koverat za majice?

Želite još originalnih ideja kao koverat za majice?

Ambalaža za majice (T-shirt packaging) je prilično širok pojam. Pre svega u zavisnosti od toga da li se misli na ambalažu za SLANJE (poštom ili kurirskim službama) ili na ambalažu namenjenu za upotrebu u maloprodaji.Osim toga, kao što i same popularne „T-shirts“ postoje u ogromnom rasponu tipova, kategorija i cena – isto se odnosi i na njihova moguća pakovanja.Radi se o konvencionalnim kutijama, kutijama sa ručkom, luksuznim sklopivim i tzv, „rigid“ kutijama, kovertima i drugim vidovima ambalaže.

Na jednom mestu smo skupili desetak ideja koje smo do sada realizovali, za skoro trideset godina rada. Ako vas interesuje ambalaža za majice – ovu stranu MORATE da posetite.

I da joj se povremeno vraćate jer stalno stižu nove ideje…

(Za više detalja samo kliknite na link);

→ Još informacija / CENE

Ostale vrste koverata sa klapnom i druge specijalne ambalaže

Da bi vam olakšali navigaciju preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše:

/ samo kliknite na linkove → /

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11_modela)
Kutije za internet prodaju / SLIČNO KAO Koverat za majice
Kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
papir za pakovanje / omotni papir
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije