Koverat za majice je zapravo kesa sa klapnom (bez ručki) dimenzija 220x280x50mm. U nastavku je data cena za standarnu verziju na 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na vaš zahtev moguće je izvesti koverat na teksturiranim papirima, fabrički bojenim, uz štampu na zlatotisku (kao na fografijama u prilogu). U svakom slučaju, dobijate vrhunski proizvod, koji će značajno doprineti prestižnom utisku vašeg brenda. Zatvara se providnim iili papirnim sikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   250 kom - 0,85 €
500 kom - 0,75 €
1000 kom - 0,65 €

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 30 €

preuzmite nacrt alata omota koverat za majice(špigl)  

 

Želite još originalnih ideja
kao koverat za majice?

Ambalaža za majice (T-shirt packaging) je prilično širok pojam. Pre svega u zavisnosti od toga da li se misli na ambalažu za SLANJE (poštom ili kurirskim službama) ili na ambalažu namenjenu za upotrebu u maloprodaji.Osim toga, kao što i same popularne „T-shirts“ postoje u ogromnom rasponu tipova, kategorija i cena – isto se odnosi i na njihova moguća pakovanja.Radi se o konvencionalnim kutijama, kutijama sa ručkom, luksuznim sklopivim i tzv, „rigid“ kutijama, kovertima i drugim vidovima ambalaže.

Na jednom mestu smo skupili desetak ideja koje smo do sada realizovali, za skoro trideset godina rada. Ako vas interesuje ambalaža za majice – ovu stranu MORATE da posetite.

I da joj se povremeno vraćate jer stalno stižu nove ideje…

Za više detalja samo kliknite na link→ Još informacija / CENE

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Eko kese, (7 modela)
Eko kese, (7 standardnih modela)
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
papir za pakovanje / omotni papir