Ambalaža za majice (T-shirt packaging)

objavljeno u: Arhiva, Specijalne ponude | 0

Ambalaža za majice (T-shirt packaging) je prilično širok pojam. Pre svega u zavisnosti od toga da li se misli na ambalažu za SLANJE (poštom ili kurirskim službama) ili na ambalažu namenjenu za upotrebu u maloprodaji.Osim toga, kao što i same popularne „T-shirts“ postoje u ogromnom rasponu tipova, kategorija i cena – isto se odnosi i na njihova moguća pakovanja. Ovde ćemo se potruditi da obuhvatimo SVE što smo do sada radili iz te oblasti, sa namerom da taj spisak povremeno proširujemo i dopunjujemo. Pa ako ne nađete ono što tražite – obavezno dođite opet. A možete nam i poslati neku vašu ideju ili inspiraciju i tako nam pomoći da se ova oblast dalje raste i razvija se.


Koverat za majice

Koverat za majice je zapravo kesa sa klapnom (bez ručki) dimenzija 220x280x50mm. U nastavku je data cena za standarnu verziju na 250gr/m2 kunstdruku, sa ofset štampom u jednoj boji. Na vaš zahtev moguće je izvesti koverat na teksturiranim papirima, fabrički bojenim, uz štampu na zlatotisku (kao na fografijama u prilogu). U svakom slučaju, dobijate vrhunski proizvod, koji će značajno doprineti prestižnom utisku vašeg brenda. Zatvara se providnim iili papirnim stikerima, ili duplofanom (uračunato u cenu).

CENE:   već od 0,65 €

Za detaljne cene i još detalja kliknite na → CENE / još detalja


Tube za majice

Jedna sasvim neobična opcija za pakovanje majica – TUBE za majice (T-shirt). Valjkasta hilzna može da bude obložena raznim vrstama papira u boji, i/ili štampana najrazličitijim tehnikama. Dimenzije tube su sasvim dovoljne za pakovanje standardnih T-shirt majica (kratkih rukava). Po želji mogu se dodati etikete na dnu ili poklopcu kao i stikeri za zatvaranje poklopca. U cene je uračunata digitalna štampa na standardnom papiru, sjajna ili mat plastifikacija, i kompletiranje tuba. Stikeri, etikete, omotni papir i drugi atraktivni dodatni detalji vas čekaju ako kliknete na linkove na dnu strane..

CENE: već od 0,90 €/kom

Za više detalja samo kliknite na link → Naručite ODMAH


Ambalaža za majice sa ručkom od kanapa

Ove kartonske kutije su namenjene za brzo i atraktivno pakovanje, posebno su pogodne za maloprodaje, ili kao reklamna reprezentacija. Specijalno tzv automat dno omogućava da se majica ili sličan proizvod zapakuje (kao poklon) u dekorativnu ambalažu za samo nekoliko sekundi. Po želji moguće je dodati i ukrasnu nalepnicu koja se lepi na poklopac.

 

Za više detalja samo kliknite na link→ Još informacija / CENE


Dvodelna ambalaža za T-shirt / majice

Kutija za dečiju posteljinu je klasična sklopiva kutija, dimenzija 255x50x255 mm. Izrađuje se od kvalitetnog bindakota, sa ofset štampom i sjajnom ili mat plastifikacijom. Ovakve kutije se obično izrađuju po narudžbini, u smislu da se prave tačno prema dimenzijama određenog proizvoda. To mogu biti i peškiri, pidžame, posteljina, košulje, stoljnaci, garderoba, trikotaža, razna tehnička roba, i slično.Osim toga mogu da posluže za najrazličitije namene, za pakovanje suvenira, rukotvorina, poklona, igračaka itd. U cene je uračunata ofset štampa u jednoj boji, ali u tabeli ćete videti i doplate za svaku sledeću boju. Za eventualne varijacije u dimenzijama ili specifikaciji pošaljite nam upit preko→  kontakt strane i odgovorićemo vam u najkraćem roku.

Za više detalja samo kliknite na link → Još informacija / CENE


XL pillow box ambalaža za majice

XL pillow box je velika elipsoidna kutija sa ručkama od pamučnog kanapa. Pravi se u tri standardne dimenzije (pogledajte skicu).  Ova štancovana kutija je izradjena od 280-350 gr/m2 kunstdruka, a može biti štampana od jedne boje do punog kolora. Naravno i u zlatotisku, UV-štampi ili drugim tehnikama, pa su jedina kreativna ograničenja ona koja namećemo sami sebi, u strahu da „ne preteramo“…

Za više detalja samo kliknite na link → Još informacija / CENE


Mailer T-shirt box

Mailer box (kutije za slanje poštom) je tip ambalaže koji se u dužem vremenskom periodu pokazao kao najpogodniji za ovu namenu. Radi se o kutijama od višeslojnom materijala „mikrovala“, koji se po potrebi kašira, tj oblaže raznim vrstama papira. Pošto se u tom slučaju ne štampa direktno na grubom kartonu, to nam omogućava najkvalitetniju moguću štampu (ofset). U situaciji gde su potrebne manje količine postoje i druge opcije. Na primer omotne trake ili stikeri koji se mogu realizovati i u tehnici digitalne štampe. A to znači i u znatno manjim serijama (podsećamo vas da na našem sajtu www.kutijice.com možete kupiti ambalažu po sistemu „plati i nosi“ u bilo kojoj količini)…

Za više detalja samo kliknite na link → Još informacija / CENE


Luksuzne kutije za majice

Klasične luksuzne kutije za majice se izrađuju od lepenke debljine 1 do 2 milimetra, obložene specijalnim papirima. Radi se o papirima koji se namenski prave za tu svrhu, bojenim u masi (fabrički), sa bogatim teksturama koje najčešće podražavaju razne prirodne materijale. Na primer kožu, pliš, platno, furnir, keramiku, itd. Postoje i metalizirane, hi-tech, pastelne, fluroscentne… I još neverovatnije varijacije. Mali problem je što je većinu tih materijala vrlo teško verno prikazati na fotografijama, već ih treba „osetiti pod rukom“ odnosno videti uživo. Upravo taj DIREKTAN DOŽIVLJAJ je ono što ovu vrstu ambalaže dramatično razlikuje od bilo koje druge.

Za više detalja samo kliknite na link → Još informacija / CENE


Kutije za internet prodaju majica (sklopive)

Kutije za internet prodaju su podvrsta luksuzne ambalaže. Prevashodno su namenjena „web shop“ virtuelnim prodavnicama ekskluzivne robe. Radi se o složivoj kutiji od masivne, robusne lepenke debljine 2mm, obložene kunstdruk papirom, sa štampom u punom koloru. Kutija se zatvara jakim neodijumskim magnetima, a na zahtev klijenta moguće su i druge opcije…

 Cena: već od 4,00 €/kom

/ za detaljne cene i opis, kliknite na CENE / još informacija

 

→ Pogledajte i ovo:

Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)
Specijalne luksuzne kese
Specijalne luksuzne kese
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
luksuzne kutije (galerija)
luksuzne kutije (galerija)
Luksuzne kutije / povezano sa Papir za pakovanje
Luksuzne kutije
(23 modela)