Mailer box (kutije za slanje poštom)Mailer box (kutije za slanje poštom) je tip ambalaže koji se u dužem vremenskom periodu pokazao kao najpogodniji za ovu namenu. Radi se o kutijama od višeslojnom materijala „mikrovala“, koji se po potrebi kašira, tj oblaže raznim vrstama papira. Pošto se u tom slučaju ne štampa direktno na grubom kartonu, to nam omogućava najkvalitetniju moguću štampu (ofset). U situaciji gde su potrebne manje količine postoje i druge opcije. Na primer omotne trake ili stikeri koji se mogu realizovati i u tehnici digitalne štampe. A to znači i u znatno manjim serijama.

U nastavku možete videti nekoliko tipskih modela koje smo do sada razvili. Eventualni „višak“ prostora se lako popuni omotnim papirom, ali na vaš zahtev možemo da uradimo i kutiju koja je 100% po vašim merama. Sve što je potrebno je da nas kotaktirate.

 

Mailer box (kutije za slanje poštom) model SMailer box (kutije za slanje poštom) model S

Na slici možete videti Mailer box model S koji je prva kutija za slanje poštom do sada uvrštena u našu standardnu ponudu. Debljina zida je 1,5mm (miroval) a standardne dimenzije su 135x185x50mm. Kutija je pogodna za slanje proizvoda najrazličitijih vrsta, za kozmetiku, tehničku robu, tekstil, ukrase, male poklone itd. Višak prostora je lako ispuniti omotnim papirom ili nekim drugim materijalom. Trenutno ovu kutiju možete nabaviti blanko ( tri standardne boje) ili sa vašom štapom na celoj površini kutije.

Ukoliko se odlučite za prvu opciju u obzir dolaze tri standardne boje: natur (smeđa boja nebojenog mikrovala), bela, ili crna. Minimalna serija za slanje poštom ili preuzimanja u proizvodnji je 50 komada. Za porudžbije preko 100 komada dobijate i besplatne stikere štampane u digitalnoj štampi. Na vaš zahtev moguće je uraditi i omotnice poput ovih sa fotografije, ofset ili difgitalnom štampom..

Cena: 1,00€/kom

/ minimum 50 komada u natur, beloj ili crnoj boji, preko 100 komada na poklon stikeri /

Ukoliko želite da vaše kutije budu kompletno brendirane – mikroval se pre isecanja oblaže papirom koji je moguće odštampati u ofset štampi od jedne boje do punog kolora, na standardnim ili specijalnim papirima, sa sjajnom ili mat plastifikacijom , zlatotiskom, uv lakom itd. U cenu je navedena osnovna štampa u jednoj boji, pri čemu je moguće pokriti celu površinu kutije.

Cena: 1,00€/kom.

/ minimum 250 komada /

→ Naručite ODMAH!

 

Kutije za slanje poštom u drugim dimenzijama

Na vaš zahtev moguće je realizovati kutiju u bilo kojim drugim dimenzijama. Potrebno je samo da nam dostavite informacije o željenim dimenzijama, količini i vrsti brendinga koji želite. Konkretnu ponudu ćemo vam dostaviti u najkraćem mogućem roku. Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

→ Pošaljite ZAHTEV ZA PONUDU!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije za internet prodaju
Luksuzne kutije
(23 modela)
Akcije, popusti, specijalne ponude...
Akcije, popusti, specijalne ponude…
papir za pakovanje / omotni papir / Mailer box (kutije za slanje poštom)
papir za pakovanje / omotni papir
luksuzne kutije (galerija) Mailer box (kutije za slanje poštom)
luksuzne kutije (galerija)