Luksuzne kutije (galerija) je pregled novog proizvoda u našoj ponudi. Radi se o luksuznim kartonskim kutijama. One se standardno prave od čvrstog kartona tj. sive lepenke), debljine 1 milimetar ili više. Potom se oblažu kunstdruk papirom sa sjajnom ili mat laminacijom, ili specijalnim papirima u boji. Postoji široka paleta ovih papira, različitih boja, teksture, specijalnih reljefa i premaza. Ove kutije mogu biti različitih dimenzija i namena, ali ono što im je svima zajedničko je luksuzan i prestižan utisak koji ostavljaju. Može se reći da ova ambalažu bukvalno obogati doživljaj bilo kog proizvoda koji se u nju pakuje – od nakita ili satova, do parfema, tehničke robe, malih poklona, kozmetike, itd

U nastavku ćemo vas upoznati sa nekim od postojećih modela, za koje već imamo urađene alate i definisane okvirne cene izrade. Naravno, moguće su i vrlo brze modifikacije po vašim željama, ili izrada potpuno originalne ambalaže u istoj tehnici. Rok za izradu postojećih kutija je relativno kratak, 7-10 dana. Ukoliko se kutije rade po novim dimenzijama ili uz druge specijalne zahteve, rok je nešto duži zbog izrade novih alata za štancovanje lepenke i papira za oblaganje.

Originalne luksuzne kutije (galerija)
po vašim zahtevima

U cenu navedenih proizvoda standardno je uračunato apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja. uključujući i pripremu za zlatotisak. Za razliku od tih jednostavnih postupaka, izrada originalnih ili posebno tretiranih fotografija (montaža), ilustracija, složenih reklamnih poruka, i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji→ dizajn po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev, moguće je uraditi ovakve luksuzne kutije (galerija na vrhu) kombinaciji više desetina različitih luksuznih ili standardnih materijala. Kutije je moguće štampati i tehnikom→ zlatotiska bilo kojom folijom po vašem izboru. Mogu se takođe uraditi i ofset štampom, pri čemu je moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi… /više informacija o ovoj vrsti proizvoda možete naći na našem slpecijalizovanom sajtu→ kutijice.com brendirana /

Ova vrsta ambalaže predstavllja čitav mali svet za sebe. Mogući su najrazličitiji oblici, dimenzije, načini zatvaranja, materijali i tehnike štampe… Imate uzorak ili fotografiju, ali želite to isto samo u specifičnim dimenzijama? Ili bi da „ukrstite“ dve ideje? Ili bi želeli da probate nešto SASVIM originalno?

Ne ustručavajte se, treba samo da nas pozovete→ kontakt

Jer mi smo tu zbog vas !

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn / Luksuzne kutije (galerija)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Izrada probnih modela i uzoraka
Izrada probnih modela i uzoraka
Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Kutije za nakit sa prozorom / srodno sa Luksuzne kutije (galerija)
Kutije za nakit sa prozorom