Kutije sa magnetom
/ Kutije sa magnetom „Mercedes Benz“ /

Kutije sa magnetom, dimenzija 190x190x35mm, se vrhunska ekskluzivna ambalaža od kaširane lepenke obložene specijalnim papirom u boji. U sastav kutije ulaze i dvoslojni sunđer obložen plišem sa prorezima za privezak, karticu i olovku, Kutija se zatvara magnetnom kopčom.

Sličnu kutiju možemo napraviti i za vas, uz korekcije u dimenzijama, ili bilo kom delu specifikacije. Ova konkretna kutija je robusne konstrukcije (lepenka 1mm), a na vaš zahtev može biti i masivnija, ili obložena nekim drugim materijalom.  U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac sa klapnom na kojoj je montiran magnet. Na vaš zahtev u sklopu kutije radi se i štancovani (prosečeni) sunđer od 25mm obložen belim ili crnim plišom.

Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

ekskluzivne kutije sa magnetomOve ekskluzivne kutije su prvenstveno namenjene za nakit, luksuzne satove i slično, ali mogu da posluže i za razne druge luksuzne poklone, uz izmenu sunđerastog nosača. Moguće ih je naknadno dekorisati svim tehnikama (nisu plastificirane), nadograđivati, dodavati ukrasne trake, i druge detalje…

  CENE:   100 kom - 7.00 €/kom
 250 kom – 6,50 €/kom
 500 kom – 5,90 €/kom

preuzmite RASKLOP kutije sa magnetom (K7)  blank

→ Naručite ODMAH!


"Bombonjera" magnetna kutija BB7
/ magnetna kutija „bombonjera“ (BB7) „Epson“ /

„Bombonjera“ kutija sa magnetom

Ovoj atraktivnoj kutiji kao osnova je poslužila „bombonjera“ BB7 (140x280x30mm), ali je oko nje urađen omotač od masivne lepenke debljine 2mm, obložene luksuznim StarDream® papirom. Logo je štampan tehnikom folijatiska (belom mat folijom), a zatvaranje kutije je izvedeno jakim neodijumskim magnetom.

Na isti način moguće je realizovati svaku od „bombonjera“ (kliknite na link za pregled svih dimenzija), uz puno mogućih varijacija u boji i teksturi materijala, tehnikama štampe i slično… Ne dozvolite da vas zbuni taj ogroman „višak“ mogućnosti, vi samo kažite šta vam treba, a sve ostalo prepustite nama!

CENA: već od 5,50€/kom

Za kompletne CENE i još detalja, kliknite na sliku ili link:

CENE / Još detalja


Kutije sa magnetom u drugim dimenzijama?

Kutije sa magnetom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Kutije mogu da budu i sa prozom, poput ove, a sunđerasti nosač se prilagođava konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

Zatražite zvaničnu ponudu:

  pošaljite e-mail ili pozovite - ODMAH!


Luksuzne kutije (bez logotipa)?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(23 modela)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne kutije sa magnetom