Luksuzna kutija za piće 94x245x95mmLuksuzna kutija za piće 94x245x95 mm su čvrste kartonske kutije za alkoholna pića. Izrađuju se od lepenke 1,9 mm obložene specijalnim papirima u boji. Ambalaža se zatvara jakim neodijumskim magnetima. Kutije su prilagođene većini rakijskih flaša koje se mogu nabaviti na tržištu, a po potrebi mogu imati i dodatne nosače da bi se kompenzovale razlike u dimenzijama. Ova vrsta ambalaže podiže ukupan utisak ekskluzivnosti, i namenjena je pre svega za arhivske rakije u malim serijama. Prestižan izgled ove ambalaže će naglasiti identitet vašeg brenda, i opravdati svaku cenu.

Ova kutija je idealna i za kompanije koje nameravaju da poklanjaju domaću rakiju kao reprezentaciju poslovnim partnerima. Moguće ih je 100% brendirati u vašem prepoznatljivom stilu, čak i u vrlo malim serijama.

Osnovna štampa podrazumeva jedan otisak zlatotisak tehnikom. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:    100 kutija - 12,00 €/kom
 200 kutija - 10,00 €/kom
 300 kutija -  9,50 €/kom

 

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!


Luksuzna kutija za piće

Luksuzna kutija za piće u drugim verzijama

Osim luksuzne kutije za piće, postoje i druge verzije kutija i originalne ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne (za brendirane kutije i kese), pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: →www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije kutije, ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam →zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

→ Zatražite ponudu, ili naručite ODMAH!

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Luksuzna kutija za piće se najčešće se realizuje u tehnici ofset štampe,  zlatotiska ili u kombinaciji. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam →digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

 

→ Ukoliko vas zanima luksuzna kutija za piće, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / kompatibilno sa Lake kutije za rakiju
Podmetači za čaše
futrole (tube) za diplome / slično kao Kutija za rakiju
futrole (tube) za diplome
Luksuzne kese za piće / kompatibilno sa Lake kutije za rakiju
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino / kompatibilno sa Lake kutije za rakiju
Kavez za vino (originalno)