Futrole za diplome (odnosno tube, ili kutije) su valjkastog oblika i sastoje se iz dva dela. Standardna visina tube je 300mm (prečnik Ø65mm). Na kartonsku hilznu (cev, tubu) kašira se kvalitetni Fedrigoni papir u boji i sa teksturom po želji. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i  grafička priprema (dizajn).

 

Cene:   150 kom - 1,50 €/kom
 250 kom - 1,00 €/kom
 500 kom - 0,90 €/kom

Kao podloga za štampu futrole za diplome koristi se stadardno kvalitetan papir (polu-karton) u boji. Na tržištu postoji više stotina različitih plemenitih kartona i papira pogodnih za kaširanje na kartonske hilzne. Neki od njih imaju bogate teksture i podsećaju na kožu, svilu, saten,pliš,  ili druge slične materijale. Postoje i specijalni papiri sa metaliziranim odsjajem, ili specijalnim teksturama (kamena, kanvasa, sedefa, i slično) sa primesama tekstilnih vlakana, više ili manje naglašenim teksturama.

Futrole za diplome – standardne i
specijalne kutije za diplome
ili priznanja

Futrole za diplome mogu se raditi i u drugim dimenzijama, i na drugačijim materijalima. Po Vašoj želji mogu se oplemeniti zlatotiskom, UV lakom, specijalnim aplikacijama, ili detaljima. U slučaju da imate bilo kakve specijalne zahteve ili pitanja – stojimo Vam na raspolaganju. Izaberite način za kontakt koji vam najviše odgovara…

/ poslednja revizija strane pre: