Plastificirana reklamna kesa 420 x 380 x 120 mm  je atraktivna reklamna ambalaža namenjana je za ekskluzivne maloprodaje tekstila, kožne galanterije, obuće, i slično. Dimenzije su orijentacione i lako prilagodljive konkretnim potrebama. Kao i sve  druge XL modele odlikuje je velika izdržljivost i zapremina, visoko kvalitetna ofset štampa, i vrlo pedantna izrada. Ove luksuzne reklamne kese su već dugo zaštitni znak naše firme, i jedan od naših najprodavanijih proizvoda u zemlji i inostranstvu.

Kesa se standardno izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm (na vaš zahtev moguće su i ručke od satenske trake( kao na slici) ili ripsa uz simboličnu doplatu. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:  250 kesa - 1,20 €/kom
500 kesa - 1,00 €/kom
1000 kesa - 0,90 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za XL kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Reklamna kesa drugih dimenzija:

Luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. U ponudi imamo i razne specijalne kese (pogledajte na linku). Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  2,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (sa ručkom, slično kao reklamna kesa)
Specijalne fascikle
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Specijalne kese (reklamna kesa)
Specijalne kese
XL Pillow box (tri modela, slična dimenzija kao reklamna kesa)
XL Pillow box (tri modela)
Grafička priprema i dizajn
Grafička priprema i dizajn

 

Save

Save