Plastificirana reklamna kesa 420 x 380 x 120 mm  je atraktivna reklamna ambalaža namenjana je za ekskluzivne maloprodaje tekstila, kožne galanterije, obuće, i slično. Dimenzije su orijentacione i lako prilagodljive konkretnim potrebama. Kao i sve  druge XL modele odlikuje je velika izdržljivost i zapremina, visoko kvalitetna ofset štampa, i vrlo pedantna izrada. Ove luksuzne reklamne kese su već dugo zaštitni znak naše firme, i jedan od naših najprodavanijih proizvoda u zemlji i inostranstvu.

Galerija kesa 420x380x120 (XL)

 

Kompletna → Galerija kesa 420x380x120 (XL) se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

 

reklamna kesa model XL
/ reklamna kesa „Ninas“ (Crna Gora) /

Kesa se standardno izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm (na vaš zahtev mogu će su i ručke od satenske trake( kao na slici) ili ripsa uz simboličnu doplatu. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:  250 kesa - 1,20 €/kom
500 kesa - 1,00 €/kom
1000 kesa - 0,90 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

 

→ preuzmite nacrt alata (špigl) za XL kese  blank


Specijalni zahtevi

Specijalni zahtevi za xl kese
/ luksuzna XXL kesa sa UV lakom „Tijana Krstić“ /

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


Reklamna kesa drugih dimenzija:

Reklamna kesa drugih dimenzija:

Luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa →na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. U ponudi imamo i razne →specijalne kese (pogledajte na linku). Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i →ekološke reklamne kese (bez plastifikacije). Tipske kese (sa neutralmom štampom ili blanko – bez brendiranja) možete videti na našem mikro sajtu →kutijice.com u sekciji „plati i nosi“  Za manje korekcije dimenzija ili bilo kog drugog dela specifikacije (vrsta papira, tehnika štampe, itd) stojimo vam na raspolaganju.

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!


 

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom
/ Luksuzna kesa, model XL „Akatelier“ /

Najčešće se reklamna kesa realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  2,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 

Naručite E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (sa ručkom, slično kao reklamna kesa)
Specijalne fascikle
Specijalne kese (reklamna kesa)
Specijalne kese
XL Pillow box (tri modela, slična dimenzija kao reklamna kesa)
XL Pillow box (tri modela)
Grafička priprema i dizajn
Grafička priprema i dizajn

 

Save

Save