Plastificirana reklamna kesa 420 x 380 x 120 mm  je atraktivna reklamna ambalaža namenjana je za ekskluzivne maloprodaje tekstila, kožne galanterije, obuće, i slično. Dimenzije su orijentacione i lako prilagodljive konkretnim potrebama. Kao i sve  druge XL modele odlikuje je velika izdržljivost i zapremina, visoko kvalitetna ofset štampa, i vrlo pedantna izrada. Ove luksuzne reklamne kese su već dugo zaštitni znak naše firme, i jedan od naših najprodavanijih proizvoda u zemlji i inostranstvu.

Kesa se standardno izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm (na vaš zahtev moguće su i ručke od satenske trake( kao na slici) ili ripsa uz simboličnu doplatu. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. Apliciranje postojećeg logotipa i slična jednostavna idejna rešenja su takođe uključena u cenu.

CENA:  250 kesa - 1,20 €/kom + 50 €*
500 kesa - 1,00 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 0,90 €/kom + 80 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za XL kese  

Specijalni zahtevi

Kao što možete videti u priloženoj galeriji, reklamna kesa je ponekad pravo malo umetničko delo, ili pokretni bilbord sa ozbiljnom reklamnom funkcijom. Originalne ili tretirane fotografije (montaže), ilustracije, reklamne poruke i druga ozbiljna dizajnerska rešenja, ponekad traže veliko dodatno angažovanje. Ali ne brinite – na raspolaganju vam stoji naš dizajnerski tim, sa preko 25 godina iskustva. Ako želite nesvakidašnji DIZAJN po našoj ili vašoj ideji – lako ćemo se dogovoriti oko svih detalja.

Na vaš zahtev ova kesa može biti izrađenja od pojačanog (debljeg) materijala, ili od specijalnih papira i polukartona. Standardne ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa možemo zameniti prosecečenim ručkama, ili ručkama od ukrasne trake (saten ili rips). Osim standardne ofset štampe, moguće su i druge tehnike: zlatotisak, blindruk, separatno UV-lakiranje, itd.

 

Reklamna kesa drugih dimenzija:

Luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. U ponudi imamo i razne specijalne kese (pogledajte na linku). Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

 

Save

Save