Plastificirana reklamna kesa 420 x 380 x 120 mm  je atraktivna reklamna ambalaža namenjana je za ekskluzivne maloprodaje tekstila, kožne galanterije, obuće, i slično. Dimenzije su orijentacione i lako prilagodljive konkretnim potrebama – a kao i sve  druge XL modele odlikuje je velika izdržljivost i zapremina, visoko kvalitetna ofset štampa, i vrlo pedantna izrada.

Ova luksuzna reklamna kesa se izradjuje od 170 gr/m2 kunstdruka sa plastifikacijom i i kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke od pamučnog ili sintetičkog kanapa ~5 mm (na vaš zahtev moguće su i ručke od satenske trake ili ripsa, kao na slici, uz doplatu). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i sjajna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju je 0.06 € po kesi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).:

CENA:
250 kesa - 1,20 €/kom + 50 €*
500 kesa - 1,00 €/kom + 60 €*
1000 kesa - 0,90 €/kom + 80 €*
*za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za XL kese  

Napomena:

Luksuzne reklamne kese se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije kesa na vaš zahtev ćemo vam dostaviti ponudu ili rasklop. Ako vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta pogledajte i ekološke reklamne kese (bez plastifikacije).

 

Save

Save

Pogledajte još: