Kalendari – stoni, zidni, džepni, originalni… Kalendari se prave u mnogo različitih dimenzija, oblika, i dizajna. Na hiljade mogućih varijacija u opremi, izgledu, kvalitetu i osobinama materijala, povezu, tehnikama štampe, itd.  Iz razloga ekonomičnosti tokom vremena su se ustalile neke uobičajene specifikacije (modeli kalendara), ali smo se potrudili da ovde ilustrujemo i moguće specifične i originalne varijacije…

Zidni kalendariZidni kalendari

Atraktivan poslovni poklon, reklamni materijal koju svoju funkciju ostvaruje cele kalendarske godine. Neuporedivo efikasniji i ekonomičniji od preskupih bilborda. Zidni kalendari su odavno mnogo više od puke informacije, i prestavljaju jako marketinško sretsvo. Profesionalna realizacija (od dizajna do poveza) je od presudne važnosti.

Pokušali smo da pretstavimo najčešće modele, načine poveza i dimenzije i sostale specifikacije.  Najčešće varijacije na temu zidnih kalendara, sa okvirnim cenama za najčešće tiraže…

Cena, već od: 0,75€/kom
→ Detaljne CENE / još informacija

stoni kalendariStoni kalendari

Idealan promo proizvod za poslovne korisnike koji veći deo vremena provode u kancelariji. Stoni kalendari su zbog svojih manjih dimenzija pogodni za slanje poštom i laku distribuciju na veliki broj adresa. Dvadesetak strana (koliko obično sadrže) vam omogućavaju da predstavite svoj posao atraktivno i detaljno, kao na nekom ozbiljnom prospektnom materijalu.

Pokušali smo da prikažemo najčešće standardne modele, sa dosta primera, uz opise, specifikacije, dimenzije, i  okvirne cene za najčešće tiraže…

Cena, već od: 0,18€/kom

→ Detaljne CENE / još informacija


džepni kalendariDžepni kalendari

Male dimenzije, mala investicija – a veliki efekti! Ukoliko vam je potrebno da sa relativno malim sredsvima pokrijete veliki broj potencijalnih kupaca, ovo je pravo rešenje za vas. Flajer koji se čuva godinu dana. Upotrebna vrednost i atraktivan izgled povećavaju efekte ovog vida promocije. Ne zaboravite da je za mnoge vaš džepni kalendar jedini PRAVI POKLON koji dobiju od nekoga cele godine…

Cena, već od: 40€
→ Detaljne CENE / još informacija

stone mape i planeriStone mape i planeri

Praktičan i koristan detalj na svakom radnom stolu. Na ovaj način možete ostvariti neprimetno prisustvo vaše kompanije i/ili proizvoda na ključnim mestima – u radnom prostoru vaših kupaca ili dobavljača. Za uspešnu poslovnu saradnju ponekad je potrebno pokazati da dobro poznajete ljude sa kojima saradjujete, njihove potrebe i navike. Da li bi se vaši poslovni saradnici obradovali ovakvom poklonu?

Cena, već od: 1,50€/kom

→ Detaljne CENE / još informacija


Originalni i nesvakidašnji proizvodiOriginalni i nesvakidašnji proizvodi

Ovi atraktivni proizvodi kombinuju dve strategije: upotrebnu vrednost koja je karakteristična prednost svih kalendara nad ostalim promo proizvodima, i atraktivan  nesvakidašnji dizajn. Originalni kalendari vam obezbedjuje dvostruku prednost. Klijenti se uvek raduju poklonu, a njegova atraktivnost ili originalnost će vam obezbediti dodatnu pažnju. Nikada ne treba zaboraviti da ova vrsta promo proizvoda ne deluje samo na one koji ih dobiju, već i na sve one koji za godinu dana dodju sa njima u kontakt. Zato je vrlo važno da li će završiti u nekom zapećku – ili na najatraktivnijem mestu na zidu.

Ne zaboravite da i način na koji priistupate sopstvenoj promociji govori dosta o vašoj kompaniji…

Cena, već od: 0,45€/kom
→ Detaljne CENE / još informacija

Proizvodi u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Pored toga digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima. Ofset je i dalje superioran po kvalitetu i ceni u srednjem tiražu, ali ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju. Pomažu nam da se prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane), ili nas kontaktirajte za konkretnu ponudu!

→ Pošaljite mail ili pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju kalendari, pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5 (komplet sa kalendari)
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Vinske kutije 90x380x90mm (komplet sa kalendari)
Vinske kutije 90x380x90mm
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi