Kalendari – stoni, zidni, džepni, originalni… Kalendari se prave u mnogo različitih dimenzija, oblika, i dizajna. Na hiljade mogućih varijacija u opremi, izgledu, kvalitetu i osobinama materijala, povezu, tehnikama štampe, itd.  Iz razloga ekonomičnosti tokom vremena su se ustalile neke uobičajene specifikacije (modeli kalendara), ali smo se potrudili da ovde ilustrujemo i moguće specifične i originalne varijacije…

Zidni kalendari

Atraktivan poslovni poklon, reklamni materijal koju svoju funkciju ostvaruje cele kalendarske godine. Neuporedivo efikasniji i ekonomičniji od preskupih bilborda. Zidni kalendari su odavno mnogo više od puke informacije, i prestavljaju jako marketinško sretsvo. Profesionalna realizacija (od dizajna do poveza) je od presudne važnosti.

Pokušali smo da pretstavimo najčešće modele, načine poveza i dimenzije i sostale specifikacije.  Najčešće varijacije na temu zidnih kalendara, sa okvirnim cenama za najčešće tiraže…

Cena, već od: 0,75€/kom
→ Detaljne CENE / još informacijaStoni kalendari

Idealan promo proizvod za poslovne korisnike koji veći deo vremena provode u kancelariji. Stoni kalendari su zbog svojih manjih dimenzija pogodni za slanje poštom i laku distribuciju na veliki broj adresa. Dvadesetak strana (koliko obično sadrže) vam omogućavaju da predstavite svoj posao atraktivno i detaljno, kao na nekom ozbiljnom prospektnom materijalu.

Pokušali smo da prikažemo najčešće standardne modele, sa dosta primera, uz opise, specifikacije, dimenzije, i  okvirne cene za najčešće tiraže…

Cena, već od: 0,18€/kom

→ Detaljne CENE / još informacija


Džepni kalendari

Male dimenzije, mala investicija – a veliki efekti! Ukoliko vam je potrebno da sa relativno malim sredsvima pokrijete veliki broj potencijalnih kupaca, ovo je pravo rešenje za vas. Flajer koji se čuva godinu dana. Upotrebna vrednost i atraktivan izgled povećavaju efekte ovog vida promocije. Ne zaboravite da je za mnoge vaš džepni kalendar jedini PRAVI POKLON koji dobiju od nekoga cele godine…

Cena, već od: 40€
→ Detaljne CENE / još informacija

Stone mape i planeri

Praktičan i koristan detalj na svakom radnom stolu. Na ovaj način možete ostvariti neprimetno prisustvo vaše kompanije i/ili proizvoda na ključnim mestima – u radnom prostoru vaših kupaca ili dobavljača. Za uspešnu poslovnu saradnju ponekad je potrebno pokazati da dobro poznajete ljude sa kojima saradjujete, njihove potrebe i navike. Da li bi se vaši poslovni saradnici obradovali ovakvom poklonu?

Cena, već od: 1,50€/kom

→ Detaljne CENE / još informacija


Originalni i nesvakidašnji proizvodi

Ovi atraktivni proizvodi kombinuju dve strategije: upotrebnu vrednost koja je karakteristična prednost svih kalendara nad ostalim promo proizvodima, i atraktivan  nesvakidašnji dizajn. Originalni kalendari vam obezbedjuje dvostruku prednost. Klijenti se uvek raduju poklonu, a njegova atraktivnost ili originalnost će vam obezbediti dodatnu pažnju. Nikada ne treba zaboraviti da ova vrsta promo proizvoda ne deluje samo na one koji ih dobiju, već i na sve one koji za godinu dana dodju sa njima u kontakt. Zato je vrlo važno da li će završiti u nekom zapećku – ili na najatraktivnijem mestu na zidu.

Ne zaboravite da i način na koji priistupate sopstvenoj promociji govori dosta o vašoj kompaniji…

Cena, već od: 0,45€/kom
→ Detaljne CENE / još informacija

Proizvodi u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Pored toga digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima. Ofset je i dalje superioran po kvalitetu i ceni u srednjem tiražu, ali ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju. Pomažu nam da se prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Na svakoj od strana posvećenih konkretnom proizvodu, potražite cenu za verziju u digitalnoj štampi (na dnu strane), ili nas kontaktirajte za konkretnu ponudu!

→ Pošaljite mail ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5 (komplet sa kalendari)
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Vinske kutije 90x380x90mm (komplet sa kalendari)
Vinske kutije 90x380x90mm
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Luksuzne kese (11 standardnih modela, komplet sa kalendari)
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Magnetni proizvodi
Magnetni proizvodi