Kaširani rokovnici B5 formata  (~170x240mm) – sveske sa tvrdim koricama. Korice su štampane u punom koloru, sjajno plastificirane i kaširane na lepenku. 80 tipskih listova na 80 gr/m2 ofsetnoj hartiji, štampa u jednoj boji obostrano + 16 uvodnih strana (personalizovanih). Povez jakom metalnom spiralom. Originalno idejno rešenje (dizajn) se pravi za svakog klijenta, i uračunato je u cenu.

Galerija rokovnice b5

Kompletna → Galerija ROKOVNICI B5 nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na link).


Rokovnici B5Ovaj proizvod je naša vizija kako bi savremeni rokovnik (agenda) trebao da izgleda. U funkcionalnom smislu ovaj rokovnik može da sadrži sve što sadrži  klasičan rokovnik (u tvrdom povezu). Na raspolaganju vam je sasvim dovoljno prostora da predstavite svoju firmu ili proizvode, ili da ponudite krajnjem korisniku pregršt korisnih sadržaja.  Sa druge strane ovakva verzija vam omogućava da to uradite maksimalno efikasno, za vrlo kratko vreme – i po prihvatljivoj ceni. Istovremeno ćete dobiti maksimalno personalizovan proizvod (svaka strana sa vašim logom i podacima), a pritom puno povoljnije od masovnog „konfekcijskog“ proizvoda. 

blok B5 (sa spiralom)

 CENE:   200 blokova - 2,70 € / blok
500 blokova - 1,90 € / blok
1000 blokova – 1,70 € / blok

 

 → Naručite ODMAH!

 

Rokovnici B5 po specijalnim zahtevima

Reklamni blokovi (rokovnici) i sveske se prave u više različitih dimenzija. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Možda će vam biti zanimljivi i magnetni blokovi (u magnetnim proizvodima). Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije blokova ili rokovnika i/ili drugačije specifikacije (veći imi manji broj strana, broj  boja štampe, na drugim vrstama papira,  sa UV-lakom, zlatotiskom, i slično) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu.

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom (A5)
Blokovi sa spiralom (A5)
Dizajn
Dizajn
Kutije sa prozorom (display box)
Kutije sa prozorom (display box)
Originalni blokovi i sveske
Originalni blokovi i sveske