Blok a4

Reklamni blok A4 formata, sa koricama štampanim u punom koloru (bindakot 280 gr/m2- sjajno plastificirano) + 40 listova 80 gr/m2, štampanih u jednoj boji. Povez metalnom spiralom. Originalno idejno rešenje se pravi za svakog klijenta. Na poseban zahtev moguće korekcije dimenzija i/ili specifikacije (manje ili više boja štampe, na drugim vrstama papira i sl.).

Dizajn, tj. likovno rešenje predne i zadnje korice, kao i unutrašnjih listova je uračunato u cenu. Potrebno je samo da nam dostavite znak u vektorskom obliku, eventualne fotografije ili neki drugi materijal koji bi želeli da se iskoristite.

Takođe možete i u potpunosti da prepustite nama izradu idejnog rešenja, ili da nam dostavite neki od materijala koji ste ranije radili da bi na bazi njega realizovali proizvod.

 CENE:   100 blokova - 2,50 €/blok
200 blokova - 1,90 €/blok
500 blokova - 1,20 €/blok

 → Naručite ODMAH!


Reklamni blok A4 u drugim verzijama

Blok A4 je samo jedan od mogućih formata u kome se izrađuju slični proizvodi. Spisak (linkove) svih modela u ponudi možete videti u padajućem meniju sa leve strane. Možda će vam biti zanimljivi i magnetni blokovi (u magnetnim proizvodima). Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije blokova ili rokovnika i/ili drugačije specifikacije (veći ili manji broj strana, broj  boja štampe, na drugim vrstama papira,  sa UV-lakom, zlatotiskom, i slično) na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu

Reklamni blokovi u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se pretežno realizuje u tehnici ofset štampe, koja je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ofset nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama i/ili ekstremno kratkim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod ovako složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Ova tehnika nam omogućava i manje serije od navedenih. Sve što je porebno je da nas kontaktirajte za konkretnu ponudu

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske / slično kao Blok a4
Originalni blokovi i sveske
Blokovi sa spiralom (A5) / slično kao Blok a4
Blokovi sa spiralom (A5)
Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
novi i originalni reklamni proizvodi
Novi i originalni reklamni proizvodi