Papir za pakovanje, brendirani stikeri (nalepnice), etikete, trake, ukrasni kanapi, vosak… I još mnogo sličnih dekorativnih ideja su logična nadogradnja luksuzne ambalaže. Ekskluzivne kese i kutije imaju tendenciju da se svake sezone dopunjavaju nekim novim detaljem koji će ih dodatno obogatiti. Čak i kada konkurente ostavite daleko iza sebe, potreba za stalnom nadogradnjom vaše ponude ostaje deo vašeg imidža. Ono što marketinški stručnjaci  nazivaju „doživljajem kupovine“ je zapravo ritual, čiji ciljevi su složeni i dugoročni. Jedan od bitnih delova slagalice je iščekivanje kupca da vidi „šte ste to novo smislili“.  Upravo to je jedan od najbitnijih razloga koji ga teraju da (vam) se ponovo vrati.

U poslednje vreme, sa eksplozijom web-shop & on-line prodaje, ovaj segment ambalaže je postao još značajniji nego ranije. U virtualnim prodavnicama smisao tih detalja je da kompenzuje nedostak fizičkog kontakta sa brendom. Pogotovo se to odnosi na Hi-End segment luksuzne robe, gde je „unpacking“ praktično sve što je ostalo od „doživljaja“ tj. uživanja u kupovini.

Beli papir za pakovanje sa brendiranim stikerima

Fini beli papir za pakovanje, 40gr/m2 je gladak i sjajan, i vrlo prijatan na dodir. Isporučuje se u pakovanjima od 250 tabaka dimenzija 500x700mm. U „paketu“ se prodaje i 500 brendiranih stikera, obično prečnika 50mm, ali na vaš zahtev možemo napraviti i neku drugu kombinaciju. U našoj ponudi postoji više desetina alata za stikere – okruglih, elipsoidnih, nepravilnih oblika, a mogu da budu i pravougaoni u proizvoljnim dimenzijama. Ovaj papir izvrsno dopunjava vašu ambalažu, bez obzira da li se radi o luksuznim ili specijalnim kesama, o ekskluzivnim kutijama, ili o kombinaciji.

Papir možete po vašoj želji koristiti kao ispunu, možete praviti kompletne pakete, ili samo „pokriti“ robu u toku pakovanja. Isto važi i za stikere koju mogu imati funkciju pri pakovanju paketa, služiti kao sigurnosni zatvarač za kesu, ili biti potpuno dekorativan detalj bez ikakve druge funkcije.

Cena: 250 tabaka papira za pakovanje i 500 brendiranih stikera - 50€

Eko papir za pakovanje

Eko papir za pakovanje je smeđe boje, može biti jednobojan ili sa diskretnim prugicama u samom materijalu. Trenutno je u ponudi papir od 70gr/m2 ali se povremeno može nabaviti i tanji. Ova vrsta papira ima prirodnu teksturu koja potiče od  reciklirane hartije od koje je većim delom naapravljena. Isporučuje se u pakovanjima od 250 tabaka dimenzija 500x700mm. U „paketu“ se prodaje i 500 brendiranih stikera, obično prečnika 50mm, ali na vaš zahtev možemo napraviti i neku drugu kombinaciju.  Ovaj papir izvrsno dopunjava vašu ambalažu, bez obzira da li se radi o eko ili specijalnim kesama, o kaširanim kutijama, ili o kombinaciji.

Papir možete po vašoj želji koristiti kao ispunu, možete praviti kompletne pakete, ili samo „pokriti“ robu u toku pakovanja. Isto važi i za stikere koju mogu imati funkciju pri pakovanju paketa, služiti kao sigurnosni zatvarač za kesu, ili biti potpuno dekorativan detalj bez ikakve druge funkcije.

 

Cena: 250 tabaka papira za pakovanje i 500 brendiranih stikera - 50€

 

Od istog materijala pravimo i → eko-kese. Trenutno na sajtu možete videti (ako kliknete na prethpodni link) sedam modela,ali ih zapravo možemo praviti u bilo kojim dimenzijama. U našoj standardnoj ponudi ove kese imaju ručke od kanapa, a na vaš zajhtev možemo napraviti kese ili koverte koji su namenjeni kao zamena za papir za pakovanje (tj. kao dodatna ambalaža). U tom slučaju je cena nešto niža, i zavisi od konkretnih dimenzija i količine. Sve eko kese mogu biti i brendirane u ofset štampi (→ kontaktirajte nas odmah za konkretnu ponudu)…

Eko kese, bele i smeđe

Eko kese se izradjuju od materijala koji su tako odabrani da se praktično 100% razgradjuju bez ostatka. Moguće ih je u potpunosti reciklirati, pošto su 99.8% celuloznog sastava (papir, karton i pamuk). Ekološke papirne kese su potpuno neškodljive po zdravlje ili okolinu. Istovremeno – one u potpunosti zadržavaju svoju praktičnu i marketinšku svrhu. Ovakva ambalaža vašem brendu daje još jednu bitnu dimenziju. U vremenu kada su ekološka pitanja sve važnija, a ekološka svest sve raširenije – ovo je mali detalj koji može imati presudnu ulogu u pridobijanju naklonosti potrošača.

Eko kese se izradjuju u dve varijante: od 120 gr/m2 ofsetne hartije (bele), ili od 80 gr/m2 natrona (smedjeg)

Kao i u svim drugim našim proizvodima, u procesu proizvodnjie koriste se isljučivo ne-toksične boje i pomoćna hemijska sredstva, tako da SVI naši proizvodi ne zagadjuju okolinu. U proizvodnji ovog programa posebno se vodi računa o štednji energije. Svi proizvodi iz ovog programa nose i odgovarajuću ekološku poruku.

/   za cene, tehničke detalje, primere itd. –
kliknite na sliku ili
  / cene, opširnije →

Luksuzne kutije za on-line prodaju

Ovaj program je zamišljen pre svega kao dopuna luksuznoj ambalaži za slanje poštom. Većina naših klijenata se trudi da uklopi dizajn kutije, omota, i stikera u jedinstvenu celinu. Kutije su robusne izrade, od kaširane lepenke 2mm, pogodne za slanje kurirskim službama, a omotni papir za pakovanje osim dodatne zaštite ima i estetsku vrednost. Ukupan utisak je prestižan i značajno doprinosi zadovoljstvu klijenta.

Ova vrsta ambalaže je relativno nova u našoj ponudi, aliza vrlo kratko vreme smo napravili desetak alata različitih dimenzija koji uglavnom prikrivaju sve najčešće potrebe. Kutije se obalažu različitim specijalnim papirima, moguća je standardna ofset ili digitalna štampa , kao i zlatotisak najrazličitijim vrstama folija…

/   za cene, tehničke detalje, primere itd. –
kliknite na sliku ili
  / cene, opširnije →

Stikeri / nalepnice / etikete

U sklopu promotivne ponude za omotni papir brendirani stikeri su uračunati u osnovu cenu. Ali možete ih naručiti i nezavisno, u širokom dijapazonu veličina i onlika. Etikete su zapravo znatno ššira oblast, mogu biti samolepljive, kartonske ili papirne. Bez obzira na materijal od koga su – ova grupa proizvoda ima istu namenu, a to je jasna identifikacija proizvoda ili brenda…

/   za cene, tehničke detalje, primere itd. –
kliknite na sliku ili
  / cene, opširnije →

Originalne ideje „samo za vaše oči“?

Ima ih mnogo. Neke su vrlo jednostavne, a druge zahtevne. Ali kao i u svakom poslu ključ uspeha je u rešenosti da napravite razliku. U odnosu na vas i konkurente, u odnosu na okruženje. Ako želite – mi ćemo vam pomoći da izmaštate san koji vredi truda.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

 

Da stvorimo nešto novo i originalno – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / povezano sa Papir za pakovanje
Luksuzne kutije
(23 modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela) / povezano sa Papir za pakovanje
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)
Etkete, nalepnice, omoti, navlake
Etkete, nalepnice, omoti, navlake…
Kutije za internet prodaju
Kutije za internet prodaju