Tissue omotni papiri za pakovanje u boji„Tissue“ omotni papiri za pakovanje su namenjeni kao delikatan detalj koji pravi razliku. U našoj ponudi postoje u 15 boja, a tabaci su u standardnom formatu B2 (50x70cm). Kao i kod drugih vrsta omotnih papira isporučujemo ih u paketima od 250 komada. Pošto se radi o izuzetno tankom papiru koji je praktično nemoguće brendirati, u kompletu se isporučuje i 500 stikera,  koji vam ujedno mogu pomoći i prilikom pakovanja robe u omotni papir. Stikeri se štampaju digitalnom štampom od jedne boje do punog kolora, a sve što je potrebno je da nam dostavite vaš logo i/ili tekst koji želite.

Ovakav vid pakovanja je mahom namenjen za luksuzne proizvode, garderobu, tekstil, kozmetiku, nakit, piće, umetničke predmete i slično. Obično ide u kompletu za luksuznim kutijama ili web-shop ambalažom. Osim sa stikerima, može se kombinovati i sa ukrasnim trakama, kartolinama, rafijom ili sličnim ukrasnim kanapima, dekorativnim mašnama ili sličnim detaljima. Kada jednom krenete u pravcu traženja savršenstva – samo nebo je granica.


Standardne boje za „Tissue“ omotni papiri za pakovanje

U ponudi osim snežno bele (u donjem levom uglu na fotografiji) postoji još 14 boja, u smeru kazaljke na satu:

    • Krem (žućkasti)
    • Smeđi
    • Pastelno zeleni
    • Fuscia
    • Velvet
    • Tamno plavi
    • Ljubičasti
    • Pink
    • Svetlo zeleni
    • Nebo plavi
    • Zeleni
    • Crveni
    • Sivi
    • Crni

Cene i uslovi nabavke

U sklopu promocije, „Tissue“ omotni papiri za pakovanje (u boji) se prodaju u paketima od 250 tabaka zajedno sa 500 štancovanih stikera prečnika 50mm, štampanih u digitalnoj štampi. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja na bazi logotipa koji nam dostavite, najbolje u vektorskoj formi. Na vaš zahtev možemo dodati i kraći tekst ili reklamnu poruku, a postoji mogućnost i da se uradi više vrsta (dizajna) na pratećim stikerima.

Cena: 250 tabaka papira za pakovanje i 500 brendiranih stikera - 85€

→ Naručite ODMAH


Beli papir za pakovanje sa brendiranim stikerima

Beli papir za pakovanje sa brendiranim stikerima

Osim papira u boji, u ponudi imamo i snežno beli papir za pakovanje, 40gr/m2, gladak i sjajan, kao i vrlo prijatan na dodir. Isporučuje se u pakovanjima od 250 tabaka dimenzija 500x700mm. U „paketu“ se prodaje i 500 brendiranih stikera, obično prečnika 50mm, ali na vaš zahtev možemo napraviti i neku drugu kombinaciju. U našoj ponudi postoji više desetina alata za stikere – okruglih, elipsoidnih, nepravilnih oblika, a mogu da budu i pravougaoni u proizvoljnim dimenzijama. Ovaj papir izvrsno dopunjava vašu ambalažu, bez obzira da li se radi o luksuznim ili specijalnim kesama, o ekskluzivnim kutijama, ili o kombinaciji.

Papir možete po vašoj želji koristiti kao ispunu, praviti kompletne pakete ili samo „pokriti“ robu u toku pakovanja. Isto važi i za stikere koju mogu imati funkciju pri pakovanju paketa, služiti kao sigurnosni zatvarač za kesu ili biti samo atraktivan dekorativan detalj.

Cena: 250 tabaka BELOG papira za pakovanje + 500 brendiranih stikera - 65€

 → naručite ODMAH!

 

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

→ Ako vas interesuje tissue omotni papiri za pakovanje, pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / povezano sa Papir za pakovanje
Luksuzne kutije
(23 modela)
Luksuzne kese (11 standardnih modela) / povezano sa Papir za pakovanje
Luksuzne kese (11 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)
Kutije za internet prodaju + Tissue omotni papiri za pakovanje
Kutije za internet prodaju