Kutije za nakit, bižuteriju ili sitnice  „pillow box M2“  su namenjene za zlatare, proizvodjače bižuterije, gitf-shop-ove, ali se često koriste i za poslovnu reprezentaciju.

Galerija Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mmKompletna → Galerija Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mm se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Pillow-box (M2) kutije za nakit, 95 x 115 mmSrednje pillow-box kutije za nakit su dimenzija 95 x 115 mm. Ove štancovane kutije su izradjene od 250-350 gr/m2 kunstdruka ili fabriano kartona u boji, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENA:   250 kutija - 0,38 €/kom
 500 kutija - 0,33 €/kom
 1000 kutija - 0,29 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 20€

→ Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) za pillow-box “M2”  blank


M2 kutije za nakit + zlatotisak, blindruk, letterpress...Pillow box M2 kutije za nakit +
zlatotisak, blindruk, letterpress…

Ukoliko želite da vaše kutijice obogatite zlatotiskom, letterpress-om ili blindrukom, cena iz cenovnika se uvećava za troškove izrade klišea i cenu dodatnih otisaka. To znači da se kliše plaća jednokratno, i da u slučaju ponovnih narudžbina plaćate samo otiske. Zato nije loša ideja da se zlatotisak kombinuje sa ofset štampom. Pogotovo ako ga ograničite samo na logo ili druge nepromenjive podake. U tom slučaju možete koristiti isti kliše za više različitih proizvoda,. Čak i u slučaju promene nekih bitnih informacija.

DOPLATA za zlatotisak, letterpress ili blindruk:
IZRADA KLIŠEA: 65€ + 0,015€/po otisku*

*(odnosi se na bio koju foliju ili otisak, dimenzija do 70x70mm)
za više detalja u vezi pomenutih tehnika visoke štampe pogledajte stranicu:
ZLATOTISAK / cene + još informacija


Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija

Da bi vam olakšali navigaciju preko mobilnih uređaja, kopirali smo sve linkove prema drugim proizvodima iz iste grupe. Možete ih naravno naći i u glavnom ili padajućem meniju, ali verovatno je ovako brže i lakše.

Pošto je ovo vrlo obimna i atraktivna oblast, posvetili smo joj poseban i sajt www.kutijice.com Ako vas interesuje ova vrsta ambalaže, obavezno ga posetite!:

/ samo kliknite na linkove →


Pillow-box kutije za nakit drugih dimenzija / u digitali (M2)Pillow box M2 u digitalnoj štampi

Ovakve kutijice za nakit se obično realizuju u tehnici ofset štampe. Ta tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za nam nudi digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,99 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom →

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Pillow-box (M1) kutije za nakit, 95 x 75 mm
Pillow-box (M1) kutije za nakit, 95 x 75 mm
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Pillow-box kutije za nakit , 260 x 130 mm (L2)
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
XL pillow box (XL2)
XL pillow box (XL2)