Usluga grafičkog dizajna je kod mnogih naših proizvoda uključena u osnovnu cenu. To nikako ne znači da se takvim poslovima prilazi olako – naprotiv. Pošto smo uspeli da zaokružimo ceo proizvodni proces, odlučili smo da ulaganje u dizajn vaših proizvoda bude naša investicija u dugovečnu i uspešnu poslovnu saradnju.

Naša standarna tehnologija rada podrazumeva da se svakom klijentu za svaki posao idejno rešenje dostavi (u elektronskoj formi) na komentar. Po potrebi se naknadno rade izmene i razna prilagodjavanja dizajna konkretnim potrebama ili zahtevima. Ovaj dizajn proces, uz aktivno učešće obe strane, ponekad može da potraje više dana i da za posledicu ima nekoliko revizija rešenja. To se pre svega odnosi na tehničke detalje,  dok bi osnovna ideja trebalo da bude što bolje definisana odmah na početku. U svakom slučaju – finalno rešenje ide u štampu tek kada je naručilac 100% zadovoljan krajnjim rezultatom.

Kod nekih vrlo zahtevnih poslova kao što su katalozi, prospekti, kalendari većeg obima, specifična ambalaža, i neki drugi ekskluzivni proizvodi, ova usluga se posebno unapred dogovara, a često uključuje i izradu kvalitetnih fotografija, probnih modela i uzoraka.

Napomena: U galeriji koju vidite možete da pogledate rešenja koja u pripremnoj fazi posla šaljemo na odobrenje našim klijentima. Arhiva je sortirana od najstarijih ka najnovijim rešenjima, bez ikakve selelekcije, onako kako su ubacivana na sajt. Ovaj spisak ćemo uskoro znatno dopunitii, ali količina arhivskog materijala (preko 2000 klijenata i više desetina hiljada konkretnih poslova) zahteva „malo“ vremena:

Ovde možete pogledati video materijale u vezi nastanka i razvoja raznih „deto – proizvoda“, kao i druge zanimljive klipove vezane za Deto d.o.o.:

Deto (Detozin) kanal na YouTube – video klipovi

Pogledajte još: