Grafički dizajn je centralna tema ovog sajta, i naša specijalnost. I pored toga – bazična usluga grafičkog dizajna je kod mnogih naših proizvoda uključena u osnovnu cenu. To se uglavnom odnosi na apliciranje postojećeg logotipa, i drugih grafičkih elemenata na konkretan proizvod. Uz simboličnu doplatu možemo vam uraditi i neka mala prilagođenja, ili izmene postojećih idejnih rešenja urađenih za druge proizvode. Naravno, ukoliko raspolažete tzv. „otvorenim“ fajlovima, koji dozvoljavaju editovanje. U oba slučaja radi se o poslovima koji ne iziskuju naše veće angažovanje. To nikako ne znači da se takvim poslovima prilazi olako – naprotiv. U našem zajedničkom interesu je da vaši proizvodi budu realizovani po najvišim tehničkim i estetskim standardima.

galerija grafički dizajn

Kompletna → Galerija grafički dizajn, sa više stotina fotografija kesa koje smo realizovali u proteklih 30 godina nalazi se na linkovanoj stranici (samo kliknite na link).

Dodatne usluge

Svaki i najmaji grafički proizvod može biti umetničko delo, ili originalan marketinški alat. Količina kreativnosti, znanja – i pre svega VREMENA koji mu posvetimo je ono što pravi razliku. Vreme je nažalost veoma ograničen resurs, i zato vrlo dragocen. Pogotovo vreme iza koga stoje decenije iskustva. 

U našem timu imamo nekoliko iskusnih profesionalaca koji mogu da odgovore svakom vašem zahtevu. Bilo da se radi o jednostavnim tipskim rešenjima ili najsloženijim projektima,  u preko 26 godina postojanja arhivirali smo ih na desetine hiljada. Trudimo se da ih redovno ubacujemo na sajt, a upravo je u toku rad na njihovoj sistematizaciji po karakterističnim temama:

  • Rešenje zaštitnog znaka / logotipa
  • Knjige grafičkih standarda
  • Rešenje originalne ambalaže (konstrukcija)
  • Rešenje originalnih promo-proizvoda
  • Rešenja prospekata, kataloga, flajera, itd.
  • Napredna obrada fotografija (montaža)
  • Ilustracija
  • Plakat, reklamne poruke, novi mediji, itd…

Na vaš zahtev, u najkraćem roku ćemo vam dostaviti ponudu za konkretnu uslugu.

Grafički dizajn – procedura rada

Naša standarna tehnologija rada podrazumeva da se svakom klijentu za svaki posao idejno rešenje dostavi (u elektronskoj formi) na komentar. Po potrebi se naknadno rade izmene i razna prilagodjavanja dizajna konkretnim potrebama ili zahtevima. Ovaj dizajn proces, uz aktivno učešće obe strane, ponekad može da potraje više dana i da za posledicu ima nekoliko revizija rešenja. To se pre svega odnosi na tehničke detalje,  dok bi osnovna ideja trebalo da bude što bolje definisana odmah na početku. U svakom slučaju – finalno rešenje ide u štampu tek kada je naručilac 100% zadovoljan krajnjim rezultatom.

Kod nekih vrlo zahtevnih poslova kao što su katalozi, prospekti, kalendari većeg obima, specifična ambalaža, i neki drugi ekskluzivni proizvodi, ova usluga se posebno unapred dogovara, a često uključuje i izradu kvalitetnih fotografija, probnih modela i uzoraka.

Napomena: U galeriji koju vidite možete da pogledate rešenja koja u pripremnoj fazi posla šaljemo na odobrenje našim klijentima. Arhiva je sortirana od najstarijih ka najnovijim rešenjima, bez ikakve selelekcije, onako kako su ubacivana na sajt. Ovaj spisak ćemo uskoro znatno dopunitii, ali količina arhivskog materijala (preko 2000 klijenata i više desetina hiljada konkretnih poslova) zahteva „malo“ vremena:

Ovde možete pogledati video materijale u vezi nastanka i razvoja raznih „deto – proizvoda“, kao i druge zanimljive klipove vezane za Deto d.o.o.:

Deto (Detozin) kanal na YouTube – video klipovi

Grafički dizajn – svi tematski postovi sa sajta:

Već desetak godina se trudimo da zabeležimo i prokomentarišemo naše najbolje radove. Ovaj svojevrsni portfolio možete videti ako u glavnom meniju izaberete opciju blog/aktuelno→dizajn (ili kliknete direktno na prethodni link). Radi se zapravo o kategoriji postova koja grupiše sve članke koji se na bilo koji način tiču dizajna.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Izrada probnih modela i uzoraka + grafički dizajn
Izrada probnih modela i uzoraka
novi i originalni reklamni proizvodi + grafički dizajn
Novi i originalni reklamni proizvodi
Luksuzne kaširane kutije
Ambalaža / pakovanje
Promotivni proizvodi
Promotivni proizvodi