Džepni kalendari u standardnoj verziji se rade na 350 gr kunstdruku štampa 4/2 (kolor sa jedne i dve boje sa druge strane. Obostrano plastificirano i (po želji) zaobljeni uglovi. Ovo je reklamni proizvod koji je podjednako pogodan za vrlo male ili vrlo velike serije, i u svakom budžetu može da nadje svoje mesto.

Galerija Džepni kalendariKompletna → Galerija Džepni kalendari se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Standardni džepni kalendari 90 x 60 mmStandardni džepni kalendari
90 x 60 mm

Standardno obezbedjujemo pripremu kalendarskog dela (sa detaljnom i vešestrukom korekturom) tako da maksimalno olakšamo saradnju dizajnerima i agencijama. Navedana cena podrazumeva i kompletan dizajn.

CENA:    500 džepnih kalendara - 40 €
1000 džepnih kalendara - 60 €
5000 džepnih kalendara - 150 €

 

→ Naručite ODMAH!

Originalni džepni kalendari

U originalnim oblicima (štancovani), na specijalnim papirima, sa reljefnom stampom (blindruk), ili parcijalnim lakiranjem (UV-lak). Postoji mnogo raznih mogućnosti i načina kako da se ovaj proizvod učini dopadljivim i pamtljivim. Njegove male dimenzije će ga u svakom slučaju učiniti najekonomičnijim poslovnim poklonom.

Džepni kalendari se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni), ali nam zato omogućava i štampu na specijalnim materijalima (plastici, folijama i slično).

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH!


Kalendari i druga sezonska ponuda

Kalendari i druga sezonska ponudaU padajućem meniju možete da vidite linkove za druge vrste kalendara i ostalu sezonsku ponudu. Ako su džepni kalendari vaš izbor zbog ograničenog budžeta, u ovoj klasi cena obavezno pogledajte i magnetne proizvode, blokove, podmetače za čašeA ako vas interesuje nešto sasvim originalno treba samo da nas kontaktirate.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite… Najbolje ideje čuvamo za vas!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas interesuju džepni kalendari, pogledajte i ovo:

Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Kutija za olovke (stoni kalendar)
Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Futrole za kartice (slično kao džepni kalendari)
Futrole za (kreditne) kartice