Standardni džepni kalendari 90 x 60 mm

Džepni kalendari u standardnoj verziji se rade na 350 gr kunstdruku štampa 4/2 (kolor sa jedne i dve boje sa druge strane. Obostrano plastificirano i (po želji) zaobljeni uglovi. Ovo je reklamni proizvod koji je podjednako pogodan za vrlo male ili vrlo velike serije, i u svakom budžetu može da nadje svoje mesto.

Standardno obezbedjujemo pripremu kalendarskog dela (sa detaljnom i vešestrukom korekturom) tako da maksimalno olakšamo saradnju dizajnerima i agencijama. Navedana cena podrazumeva i kompletan dizajn.

CENA:    500 džepnih kalendara - 40 €
1000 džepnih kalendara - 60 €
5000 džepnih kalendara - 150 €

Originalni džepni kalendari

U originalnim oblicima (štancovani), na specijalnim papirima, sa reljefnom stampom (blindruk), ili separatnim lakiranjem (UV-lak). Postoji mnogo raznih mogućnosti i načina kako da se ovaj proizvod učini dopadljivim i pamtljivim. Njegove male dimenzije će ga u svakom slučaju učiniti najekonomičnijim poslovnim poklonom.

Džepni kalendari se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni), ali nam zato omogućava i štampu na specijalnim materijalima (plastici, folijama i slično).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA na vaš upit

Džepni kalendari i druga sezonska ponuda

U padajućem meniju sa strane možete da vidite linkove za druge vrste kalendara i ostalu sezonsku ponudu. Ako su džepni kalendari vaš izbor zbog ograničenog budžeta, u ovoj klasi cena obavezno pogledajte i magnetne proizvode, blokove, podmetače za čaše

A ako vas interesuje nešto sasvim originalno treba samo da nas kontaktirate.

Najbolje ideje čuvamo za vas!
→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Futrole za kartice
Futrole za kartice
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije