Standardni džepni kalendari 90 x 60 mm

Džepni kalendari u standardnoj verziji se rade na 350 gr kunstdruku štampa 4/2 (kolor sa jedne i dve boje sa druge strane. Obostrano plastificirano i (po želji) zaobljeni uglovi. Ovo je reklamni proizvod koji je podjednako pogodan za vrlo male ili vrlo velike serije, i u svakom budžetu može da nadje svoje mesto.

Standardno obezbedjujemo pripremu kalendarskog dela (sa detaljnom i vešestrukom korekturom) tako da maksimalno olakšamo saradnju dizajnerima i agencijama. Navedana cena podrazumeva i kompletan dizajn.

CENA:    500 džepnih kalendara - 40 €
1000 džepnih kalendara - 60 €
5000 džepnih kalendara - 150 €

Originalni džepni kalendari

U originalnim oblicima (štancovani), na specijalnim papirima, sa reljefnom stampom (blindruk), ili parcijalnim lakiranjem (UV-lak). Postoji mnogo raznih mogućnosti i načina kako da se ovaj proizvod učini dopadljivim i pamtljivim. Njegove male dimenzije će ga u svakom slučaju učiniti najekonomičnijim poslovnim poklonom.

Džepni kalendari se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni), ali nam zato omogućava i štampu na specijalnim materijalima (plastici, folijama i slično).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Džepni kalendari i druga sezonska ponuda

U padajućem meniju sa strane možete da vidite linkove za druge vrste kalendara i ostalu sezonsku ponudu. Ako su džepni kalendari vaš izbor zbog ograničenog budžeta, u ovoj klasi cena obavezno pogledajte i magnetne proizvode, blokove, podmetače za čaše

A ako vas interesuje nešto sasvim originalno treba samo da nas kontaktirate.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Najbolje ideje čuvamo za vas!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Futrole za kartice (slično kao džepni kalendari)
Futrole za kartice
Sezonska ponuda (kalendari i slično)
Sezonska ponuda (džepni kalendari i slično)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Šestougaone kutije za olovke (stoni kalendar)
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije