Personalizovane diplome i tube

objavljeno u: Aktuelno, Specijalne ponude | 0

Personalizovane diplome i tubePersonalizovane diplome i tube su novi proizvod u našoj ponudi. Radi se o kombinaciji postojećih tuba za diploma sa diigitalno štampanim diplomama (plaketama), koje se personalizuju u toku same štampe. U pitanju je zapravo specijalna usluga koja objedinjava štampu, ispisivanje, obeležavanje, proveru i sortiranje diiploma. Ako ste se ikada bavili sličnim poslom, znate kakva logistička noćna mora je u pitanju. Uz realan rizik da se neko ime preskoči, napiše pogrešno ili zagubi. Uz našu uslugu ste 100% sigurni da se ništa slično neće desiti, a vaše angažovanje se svodi samo na dostavljanje excel fajla, sa potrebnim podacima za štampu. Sve ostalo je naša briga…

Personalizovane diplome, plakete, zahvalnice, priznanja, pohvalnice…

Diplome se realizuju u digitalnoj štampi na specijalnim reljefnim papirima u boji. U dole navedenu cenu uračunata je i dodatna štampa folijatiskom (zlatotisak), Sem standardne zlatne i srebrne folije u ponudi je preko 100 drugih metaliziranih folija za foliotisak, u raznim bojama i specijalnim efektima. Moguća je i kombinacija sa blindrukom, ispupčenim ili udubljenim, kao i kombinacija više različitih folija i otisaka.

Svaka diploma je personalizovana u toku same štampe i nema potrebe za naknadnim ispisivanjem imena. Radi lakše manipulacije, diplome su sortirane i pakovane po vašoj želji. Potrebno je samo da nam dostavite excel fajl sa imenima i precizne zahteve u vezi sortiranja i pakovanja. Naša uigrana  ekipa će dva puta proveriti da li je sve na svom mestu, tačno onako kako ste tražili. Što je najvažnije – kompletnu uslugu dobijate na jednom mestu, a to značajno skraćuje vreme,  oslobađa vas logističkih problema i omogućava vam da se posveite drugim aktivnostima oko organizacije vašeg događaja.

Cena: 1,50 €/kom

/ BEZ tuba; Minimalna serija 100 komada /

 

Personalizovane diplome i tubePersonalizovane diplome i tube u zlatotisku

U ovom slučaju radi se o vrhunskom kompletu koji osim personalizovane diplome (plakete, zahvalnice, priznanja, pohvalnice, itd) sadrži i eksluzivnu tubu koja je takođe izvedena u zlatotisak tehnici, ili kombinaciji zlatotisak digitala, na luksuznim papirima za oblaganje. Kao što ćete videti na donjem video klipu, diplome se ubacuju u tube, koje su prethodno obeležene imenima primaoca. Tube se potom sortiraju i pakuju po vašoj želji.

Za ovu uslugu, potrebno je samo da nam dostavite excel fajl sa imenima i precizne zahteve u vezi sortiranja i pakovanja. Na taj način značajno smanjujete logističke probleme i mogućnost grešaka, jer taj važan i osetljiv posao prepuštate uhodanoj profesionalnoj organizaciji koja se sličnim aktivnostima bavi više od 30 godina.

Cena: 4,00 €/kom

/ Komplet sa tubom; Minimalna serija 100 komada /

Pogledajte i kratak video klip o ovom proizvodu:

/ Za još sličnih video klipova, posetite →naš YouTube kanal /


→ Ako vas interesuju personalizovane diplome i tube, pogledajte i ovo:

Promotivne kutije za pakovanje
Promotivne kutije za pakovanje
Specijalne fascikle
Specijalne kartonske fascikle
Luksuzne kaširane kutije
Luksuzne kaširane kutije
Grafička priprema i dizajn
Grafička priprema i dizajn