Ova kutija za piće je po dimenzijama prilagođena uobičajenim flašama tipa „Vilijamovka“. Evetualni manjak visine se može lako korigovati dodatnim kartonskim umetkom. Relativno male serije su prilagođene upotrebi u reklamne svrhe. Ideja je da piće „brendirate“ logotipom vaše firme, čak i ukoliko vaša osnovna delatnost nema nikakve veze sa proizvodnjom alkoholnih pića. U našoj komercijalnoj praksi običaj razmene ovakve vrste poklona nije nov ni neuobičajen, ali brendirane kutije predstavljaju kvalitet više, i doprinose ukupnom utisku o vašoj kompaniji.

Kutija za piće dimenzija 90 x 250 x 90 mm je izradjena je od 350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:   500 kom. - 0,60 €/kom
1000 kom. - 0,50 €/kom
2000 kom. - 0,40 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa. Doplata za svaku sledeću boju: 45€

preuzmite šemu alata (špigl) Kutija za piće 90 x 250 x 90 mm  

Kutija za piće u drugim dimenzijama?

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ova vrsta proizvoda se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane – digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,35 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinske kutije 90x380x90mm
Vinska kutija sa ručkom
Vinska kutija sa ručkom
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome

Save

Save

Save

Save

Save

Save