Ova kutija za piće je po dimenzijama prilagođena uobičajenim flašama tipa „Vilijamovka“. Evetualni manjak visine se može lako korigovati dodatnim kartonskim umetkom. Relativno male serije su prilagođene upotrebi u reklamne svrhe. Ideja je da piće „brendirate“ logotipom vaše firme, čak i ukoliko vaša osnovna delatnost nema nikakve veze sa proizvodnjom alkoholnih pića. U našoj komercijalnoj praksi običaj razmene ovakve vrste poklona nije nov ni neuobičajen, ali brendirane kutije predstavljaju kvalitet više, i doprinose ukupnom utisku o vašoj kompaniji.

Kutija za piće dimenzija 90 x 250 x 90 mm je izradjena je od 350 gr/m2 bindakota, osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

Cene:
500 kom. - 0,60 € / kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,50 € / kom. + 55 €*
2000 kom. - 0,40 € / kom. + 65 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite šemu alata (špigl) Kutija za piće 90 x 250 x 90 mm  

Kutija za piće u drugim dimenzijama?

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Save

Save

Save

Save

Save

Save