Kutija za rakiju 90 x 270 x 90 mm

Kutija za rakiju 90 x 270 x 90 mm je laka kartonska kutija za alkoholna pića. Izrađuje se od bindakota 280gr/m2, a po potrebi može imati i dodatne nosače za flašu.  Ova vrsta ambalaže je pre svega  reklamni medij, čiji cilj je da pojača utisak i naglasi identitet vašeg brenda. Treba iskoristiti svaka priliku koja vam se ukaže da na neku štampanu stvar stavite svoj logotip, kontakt podatke ili slogan. To je jedan od mnogih načina na koji se gradi brend,  i nipošto ga ne ne treba olako shvatiti.

Ova kutija je idealna za kompanije koje nameravaju da pakuju domaću rakiju kao poklon poslovnim partnerima. Moguće ih je 100% brendirati u vašem prepoznatljivom stilu, čak i u vrlo malim serijama.

Osnovna štampa u jednoj boji (vidi doplate), sa sjajnom plastifikacijom. 1/0. Doplata za mat plastifikaciju je 0.02 € po kutiji. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 Cene:    500 kutija - 0,50 €/kom
 1000 kutija - 0,45 €/kom
 2000 kutija - 0,40 €/kom

* Za jednobojnu štampu, doplata za sledeću boju 40€

 

 → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

preuzmite rasklop kutija za rakiju 1


Kutija za rakiju u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne (za brendirane kutije i kese), pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije kutije, ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Kutija za rakiju  najčešće realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

 → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

 

→ Ukoliko vas zanimaju KUTIJE ZA RAKIJU, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / kompatibilno sa Kutija za rakiju
Podmetači za čaše
futrole (tube) za diplome / slično kao Kutija za rakiju
futrole (tube) za diplome
Luksuzne kese za piće / kompatibilno sa vinske kutije
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino / kompatibilno sa Kutija za rakiju
Kavez za vino (originalno)