Luksuzna kutija za rakiju 0,7lLuksuzna kutija za rakiju, dimenzija 130 x 235 x 110 mm je kaširana kutija od mikrovala obloženog standardnim kunstdrukom ili specijalnim papirima u boji. Ova ambalaža za vrhunska alkoholna pića uključiuje i nosač koji se pravi prema dimenzijama konkretne flaše. Važno je samo da se flaša uklopa u visinu od ~ 230 mm.  Naravno, moguće je napraviti i modifikaciju ove kutije u potpunosti prema vašim demezijama, ili drugim specifičnim zahtevima.

Za ovu konkretnu kutiju vezana je i jedna specijalna akcija. Iz iskustva smo shvatili da postoji veliki broj malih proizvođača koji bi želeli da svoje najbolje proizvode punude tržištu na adekvatan način, a u vrlo malim serijama. Zato smo kreirali ponudu specijalno prilagođenu njima. Dva tipska dizajna –  elegantna crna kutija – ili kutija „od hrastovine“ – u minimalnoj seriji od 20 komada  +  brendiranje uračunato u cenu. Gde to ima? Evo ovde:

 Cena:  20+ kutija - 2,50€/kom

 

* dva tipska dizajna, crni (kao na slici) i „hrastova kutija“ (možete ga videti na dnu strane). Brendiranje digitalno štampanim stikerima uključeno u cenu, samo nam dostavite logo i/ili tekst koji želite.

 

 → Naručite ODMAH!


Luksuzna kutija za rakiju sa kompletnim brendingom

Naravno, ovu istu kutiju možete uraditi i u ozbiljnijoj seriji, u vrhunskoj ofset štampi. U tom slučaju je kompletan dizajn po vašoj želji, a kreativne mogućnosti su neograničene. Višebojna štampa, zlatotisak, reljefna štampa, ukrasne trake, parcijalno lakiranje, ili bilo šta drugo što vam padne na pamet.  Ovo su cene za ofset štampu u punom koloru (CMYK), sa sjajnom ili mat plastifikacijom, a za sve ostalo možemo se lako dogovoriti. Naravno, kutiju je moguće brendirati i kao promotivni poklon (reprezentaciju).Bez obzira da li ste proizvođač pića, ili kompanija koja samo želi da obraduje svoje poslovne partnere, ambalaža će biti ogledalo vašeg profesionalizma. Kvalitetan proizvod u kvalitetnom pakovanju…

U tom slučaju sve zajedno dobija potpuno novi, za klasu viši kvalitet.

 Cene:    200 kutija - 2,50 €/kom
 300 kutija - 2,25 €/kom
 500 kutija - 1,90 €/kom

 → Naručite ODMAH!

preuzmite šemu alata (špigl) Luksuzna kutija za rakiju


Luksuzna kutija za rakiju 0,7lKutija za rakiju u drugim verzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti još modela ambalaže za pakovanje pića, a pogledajte i luksuzne kese za piće. Ukoliko vam je potrebna neka ekonomičnija varijanta uporedite cene  za eko-kese. Ukoliko vam je potrebna manja količina od minimalne (za brendirane kutije i kese), pokušajte da nađete nešto što vam odgovora na ovom linku: www.kutijice.com/tipske_kese (radi se o ne-brendiranoj ambalaži za flaše koju možete naručiti u bilo kojoj količini. Ako su vam potrebne neke specifične dimenzije kutije, ili imate neke druge specijalne zahteve – pošaljite nam zahtev i u najkraćem roku ćete dobiti našu ponudu.

Rakijske kutije u digitalnoj štampi, zlatotisku, blindruku, uv-laku…

Luksuzna kutija za rakiju najčešće se realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Naravno moguće su i kombinacije sa zlatotisak (folijatisak) tehnikom, separatnih UV-lakiranjem i slično. Sve što je potrebno je da nas kontaktirate mailom, telefonom, preko društvenih mreža… Kako god vama najviše odgovara.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:
 → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH!

 

→ Ukoliko vas zanimaju KUTIJE ZA RAKIJU, pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše / kompatibilno sa Kutija za rakiju
Podmetači za čaše
futrole (tube) za diplome / slično kao Kutija za rakiju
futrole (tube) za diplome
Luksuzne kese za piće / kompatibilno sa vinske kutije
Luksuzne kese za piće
Kavez za vino / kompatibilno sa Kutija za rakiju
Kavez za vino (originalno)