luksuzne kutije za satoveKutije za satove – luksuzne kaširane kutije, sa poklopcem na preklop. Brendirane su vašim znakom i/ili reklamnom porukom, najčešće ofset ili digitalnom štampom. Ovaj konkretan model je dimenzija 115x25x95mm, presvučen je specijalnim papirima, a osnova je lepenka od 1mm. Kutija ima donji deo i poklopac „na preklop“, sa sunđerastim umetkom.

U sastav kutije ulazi i sunđer od 20mm obložen belim ili crnim plišom. Sunđer je štancovan (prosečen) tako da je sat fiksiran. Kutija je napravljena je od lepenke 1mm i obostrano obložena najkvalitetnijim dekorativnim papirima.  Kutije se po vašoj želji mogu štampati i zlatotiskom bilo kojom folijom po vašem izboru. Ukoliko se štampaju ofset ili digitalnom štampom, moguće štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi. U obzir dolazi i kombinacija više tehnika.

CENE:  150 kom – 2,50 €/kom
 300 kom – 2,30 €/kom
 500 kom – 2,20 €/kom

Kutije za satove u drugim dimenzijama?

Kutije za satove u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije za satove poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Kutije mogu da budu i sa prozom, poput ove, a sunđerasti nosač se prilagđava konkretnim zahtevima, tj iseca se tačno po meri proizvoda koji se pakuje.

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH


Luksuzne kutije za sat (bez logotipa)?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(23 modela)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne kutije sa magnetom