Kutije sa prozorom

Kutije sa prozorom su luksuzne kutije dimenzija 110x50x110mm na kojima se nalazi providni otvor kvadratnog oblika pokriven providnom folijom. Kutija može biti obložena nekim od više desetina specijalnih papira. Kutije su robusne konstrukcije (lepenka 1mm) sa dodatnim uloškom od 300gr/m2 bindakota. U cenu je uračunata ofset štampa vašeg logotipa i/ili podataka u jednoj boji. Kutija ima dno i poklopac koji mogu biti nezavisni ili povezani „u školjku“. Sunđerasti nosač se štancuje tako da sadrži nosače za ogrlicu (lanac), prsten i/ili minđuše.

Kutije je moguće štampatii i u zlatotisak tehnici, bilo kojom folijom po vašem izboru (srebrna, zlatna, u boji, hologramske, specijalne, itd). Ukoliko se štampa izvodi ofset štampom moguće je štampati celu površinu u neograničenom broju nijansi.

Kutije su prvenstveno namenjene za nakit, ali mogu da posluže i za razne druge male poklone. Konkretna kutija sa fotografije koristi se za otiske bebinih stopala u jednom čuvenom porodilištu. Verovatno najlepši „suvenir“ koji smo ikada pravili…

 CENE:   250 kom. – 2,45 €/kom
 500 kom. – 1,90 €/kom
 1000 kom. – 1,55 €/kom

→ Naručite ODMAH!


Kutije sa prozorom u drugim dimenzijama?

Kutije sa prozorom u drugim dimenzijama?

Luksuzne kutije sa prozorom poput ove se u štamparskom žargonu zovu još i kaširane luksuzne kutije. „Kaširane“ zapravo znači da su od čvrstog materijala obloženog specijalnim dekorativnim papirima. U našoj ponudi nalazi se nekoliko desetina sličnih kutija, a sve ih možete videti ukoliko kliknete na link  LUKSUZNE KUTIJE, ili ako to ukucate u polju za pretragu.

Luksuzne kutije se izrađuju u mnogo varijanti, sa magnetom, ukrasnim trakama, sa fiokom, sa poklopcem na preklop, u sklopivoj varijanti (poput kutija za injternet prodaju), i slično. Sunđerasti nosači (ili nosači od kartona) se uvek prilagđavaju konkretnim zahtevima, tj isecaju se tačno po meri proizvoda koji se pakuju.

 

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Luksuzne kutije (bez logotipa)?

Manje dimenzije kutija poput ove kutije  u bilo kojoj količini možete naručiti na našem specijalizovanom sajtu www.kutijice.com. Naravno, radi se o blanko kutijama, bez štampe vašeg logotipa. Ali ih možete naknadno brendirati → stikerima, ili na druge načine… U ovom slučaju možete birati između mnogo različitih boja, vrsta materijala, ili njihovih kombinacija.  Za kompletnu listu, cene i druge detalje, samo kliknite na link → Plati i nosi – luksuzne kutije

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije / ostale kutije sa magnetom
Luksuzne kutije
(23 modela)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Priprema, likovna rešenja, dizajn
papir za pakovanje / omotni papir / ostale kutije za internet prodaju
papir za pakovanje / omotni papir
Kutije za internet prodaju / kutije sa magnetom
sklopive luksuzne kutije sa magnetom