Lifleti A5 (leci, flajeri) dimenzija ~ 200 x 150 mm su samo jedan od nekoliko sličnih proizvoda koji se veoma često koriste u takozvanoj „direktnoj promociji“. Razlika je uglavnom u formatu, vrsti papira i broju boja. U suštini se radi idejntičnom proizvodu, koji je zamišljen da vašem direktnom klijenti/kupcu (ili potencijalnom kupcu) brzo i efikasno prenese vašu poruku.

Galerija Lifleti A5Kompletna → Galerija Lifleti A5 nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Lifleti A5Glavna prednost ovog medija leži u lakoći komunikacije. To znači da je postupak izrade relativno kratak, i da vaša ideja može da bude u rukama potencijalnog kupca mnogo brže nego u bilo kom drugom mediju. Istovremeno, smanjuju  se drastično i troškovi. Ovo je definitivno jedan od najekonomičnijih medija kojima možete preneti svoju poruku. Posebno je atraktivan za promociju akcija, popusta, sniženja, novootvorenih objekata, i slično…

 

Lifleti A5 (specifikacija i cene):

dimenzije ~ 200 x 150 mm, 80gr/m2 ofsetna hartija, osnovna štampa 1/0 (jedna boja jednostrano – vidi doplate*). Kvalitetna grafička priprema (CtP), najkvalitetnija ofset ili digitalna štampa, dizajn, (po potrebi i fotografije) uračunati su u cene.

 

CENA:   1000 kom – 20,00 €
2500 kom - 55,00 €
5000 kom - 80,00 €

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 20€

→ Naručite ODMAH!


Lifleti A5, A4, A6… Ili bilo kojih drugih dimenzija

Osim po standardnim specifikacijama, mogu se raditi i po specijalnoj narudžbini. Kao i kod ostalih proizvoda iz ova grupe, luksuzan i prestižan utisak može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao to su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, štancovanje, blindruk, itd. Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i cene – šaljemo na vaš upit.

Informacije u vezi cena i svih drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Flajeri i lifleti originalnih oblika

Flajeri i lifleti originalnih oblika (flexa-heksagon)Uz primenu specijalnih alata za isecanje flajeri mogu da dobiju sasvim novi kvalitet. Ne samo estetski – već i reklamni. Uzmimo na primer „Do not distrurb“ flajere koji se kače na kvaku. Po sistom sistemu moguće je napraviti ih u bilo kom obliku, koji može da prati oblik vašeg logotipa, maskote, itd. U vezi takvih zahteva slobodno nas kontaktirajte, i dobićete našu ponudu u najkraćem roku. Ako ste u potrazi za originalnom idejom posetite →naš YouTube kanal. Proporučujemo vam da krenete od šestougaonog flajera koji ima tri strane. Ne verujete da je to moguće? Samo kliknite na link →promo flexa-hexagon – i uverite se sami…

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas zanimaju Lifleti A5, pogledajte i ovo:

Flajeri / lifleti A6
Reklamni flajeri / lifleti A6
Prospekti / flajeri A4
Prospekti / flajeri A4
Katalozi / prospekti A3
Katalozi / prospekti A3
Specijalni katalozi / prospekti
Specijalni katalozi / prospekti