Specijalni katalozi su brošure različitog obima (broja strana) i proizvoljnjih dimenzija. Osim savijanja, uobičajen je i povez klamerom, ili spiralom. Najčešća je štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 150-250 gr kunstdruku, ili specijalnim papirima. Jedan od najčešćih trikova vezanih za ovaj proizvod je izbor nesvakidašnjeg formata. Radi se o vrlo prestižnom proizvodu kod koga je kvalitet izrade na prvom mestu. Naravno početak i temelj svega je dizajn. Ne treba zaboraviti ni kvalitet fotografija i teksta, ali i svaki drugi detalj. Za savršen proizvod sve mora da bude savršeno.

Galerija Specijalni kataloziKompletna → Galerija Specijalni katalozi nalazi se na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Specijalni kataloz Zato ovakvi projekti traže ozbiljan i iskusan kreativni tim, ali adekvatnu količinu vremena. Jer smisao publikacija ove vrste nije samo da deluju u nekoj konkretnoj situaciji (na nekom sajmu ili izložbi), već da TRAJU kroz vreme koje dolazi.

Ako planirate da ono čime se bavite ostavi TRAG u vremenu – ovo je jedan od najboljih načina…

Sve informacije u vezi cena i drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH


Specijalni katalozi
/ Katalog za izložbu povezan metalnim „šrafom“ /

Još „specijalniji“
specijalni katalozi?

Obično je plastificirana spoljna strana korica, (sjajna ili mat folija). Može se dogovoriti kompletan posao uklučujući i profesionalnu fotografiju i dizajn. U obzir dolazi i parcijalno lakiranje (UV-lak), reljefna stampa (blindruk), prosečeni (štancovani) detalji, ili zlatotisak (folijatisak, u bilo kojoj boji)…  Sve što ste ikada videli, i mnogo toga što još nikada niste. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate. Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i cene – šaljemo na Vaš upit…

 → Pozovite ODMAH


A ako mislite da ste videli sve što se ima videti, pogledajte obavezno i ovaj video klip:

 

Za još sličnih ideja posetite naš YouTube kanal i naše profile na društvenim mrežama.


Specijalni katalozi
/ Strana iz specijalnog kataloga „Croatia & More“ (Hrvatska) /

Specijalni katalozi u digitalnoj štampi

Problem malih serija uspešno rešava  digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda, poput ovog.  Treba uzeti u obzir ii da nam digitalna štampa omogućava i neke specijalne opcije; Na primer štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima..Za manje serije i specijalne opcije kontaktirajte nas ODMAH za konkretnu ponudu:

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

→ Ako vas interesuju specijalni katalozi, pogledajte i ovo:

Zlatotisak, blindruk, letterpress. (specijalni katalozi)
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress..
Grafička priprema i dizajn - specijalni katalozi
Grafička priprema i dizajn
Prospekti / flajeri A4
Prospekti / flajeri A4
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte