Specijalni katalozi su brošure različitog obima (broja strana) i proizvoljnjih dimenzija. Osim savijanja, uobičajen je i povez klamerom, ili spiralom. Najčešća je štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 150-250 gr kunstdruku, ili specijalnim papirima. Jedan od najčešćih trikova vezanih za ovaj proizvod je izbor nesvakidašnjeg formata. Radi se o vrlo prestižnom proizvodu kod koga je kvalitet izrade na prvom mestu. Naravno početak i temelj svega je dizajn. Ne treba zaboraviti ni kvalitet fotografija i teksta, ali i svaki drugi detalj. Za savršen proizvod sve mora da bude savršeno.

Zato ovakvi projekti traže ozbiljan i iskusan kreativni tim, ali adekvatnu količinu vremena. Jer smisao publikacija ove vrste nije samo da deluju u nekoj konkretnoj situaciji (na nekom sajmu ili izložbi), već da TRAJU kroz vreme koje dolazi.

Ako planirate da ono čime se bavite ostavi TRAG u vremenu – ovo je jedan od najboljih načina…

CENA na upit

Još „specijalniji“
specijalni katalozi?

Obično je plastificirana spoljna strana korica, (sjajna ili mat folija). Može se dogovoriti kompletan posao uklučujući i profesionalnu fotografiju i dizajn. U obzir dolazi i parcijalno lakiranje (UV-lak), reljefna stampa (blindruk), prosečeni (štancovani) detalji, ili zlatotisak (folijatisak, u bilo kojoj boji)…  Sve što ste ikada videli, i mnogo toga što još nikada niste. Zato se ne ustručavajte da nas kontaktirate. Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i cene – šaljemo na Vaš upit…

 

A ako mislite da ste videli sve što se ima videti – pogledajte obavezno i ovaj video klip…