Prospekti A4 (lifleti) formata ~200 x 300 mm,  savijeno na dva / retko na tri / prevoja. Štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 150-170 gr/m2 sjajnom ili mat kunstdruku… U cenu je uračunata montaža i ploče, ali se dizajn i fotografije posebno dogovaraju. U slučajevima kada klijent već raspolaže kompletnim materijalom u elektronskoj formi, odobravamo specijalan popust na uslugu dizajna (koja je za stalne klijente najčešće besplatna).

CENA:   500 kom – 130,00 €
      1000 kom – 180,00 €
 5000 kom – 300,00 €


Prospekti u drugim dimenzijama

Kao i kod ostalih proizvoda iz ova grupe, luksuzan i prestižan utisak može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao to su→ zlatotisak, separatno UV-lakiranje, štancovanje, blindruk, itd. Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i cene – šaljemo→ na vaš upit. U meniju sa desne strane možete videti i druge srodne proizvode iz ove grupe; (prospekti A4, A5, A3, flajeri, katalozi, lifleti, brošure) Sve to su u suštini samo različiti nazivi i formati istog proizvoda.


Prospekti originalnih oblika

Uz primenu specijalnih alata za isecanje flajeri mogu da dobiju sasvim novi kvalitet. Ne samo estetski – već i reklamni. Uzmimo na primer „Do not distrurb“ flajere koji se kače na kvaku. Po sistom sistemu moguće je napraviti ih u bilo kom obliku, koji može da prati oblik vašeg logotipa, maskote, itd. U vezi takvih zahteva slobodno nas kontaktirajte, i dobićete našu ponudu u najkraćem roku. Ako ste u potrazi za originalnom idejom posetite →naš YouTube kanal. Jednu od (mnogih) ideja možete videti u ovom kratkom video klipu:


Prospekti A4 u digitalnoj štampi

Najčešće se A4 prospekti realizuju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,35 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn - prospekti a4
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Izrada probnih modela i uzoraka - prospekti a4
Izrada probnih modela i uzoraka
Zlatotisak, blindruk, letterpress
Zlatotisak, blindruk (embosed), letterpress…
Specijalni katalozi / prospekti
Specijalni katalozi / prospekti
Katalozi / prospekti A3
Katalozi / prospekti A3