Prospekti A4 (lifleti) formata ~200 x 300 mm,  savijeno na dva / retko na tri / prevoja. Štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 150-170 gr/m2 sjajnom ili mat kunstdruku… U cenu je uračunata priprema (filmovi), ali se i dizajn i fotografije posebno dogovaraju. U slučajevima kada klijent već raspolaže kompletnim materijalom u elektronskoj formi, odobravamo specijalan popust na uslugu dizajna (koja je za stalne klijente najčešće besplatna).

CENA:   500 kom – 130,00 €
      1000 kom – 180,00 €
 5000 kom – 300,00 €

Prospekti u drugim dimenzijama

Kao i kod ostalih proizvoda iz ova grupe, luksuzan i prestižan utisak može se pojačati upotrebom specijalnih tehnika kao to su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, štancovanje, blindruk, itd. Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i cene – šaljemo na vaš upit. U meniju sa desne strane možete videti i druge srodne proizvode iz ove grupe; (prospekti A4, A5, A3, flajeri, katalozi, lifleti, brošure) Sve to su u suštini samo različiti nazivi i formati istog proizvoda.

Prospekti originalnih oblika

Uz primenu specijalnih alata za isecanje flajeri mogu da dobiju sasvim novi kvalitet. Ne samo estetski – već i reklamni. Uzmimo na primer „Do not distrurb“ flajere koji se kače na kvaku. Po sistom sistemu moguće je napraviti ih u bilo kom obliku, koji može da prati oblik vašeg logotipa, maskote, itd. U vezi takvih zahteva slobodno nas kontaktirajte, i dobićete našu ponudu u najkraćem roku. Ako ste u potrazi za originalnom idejom posetite →naš YouTube kanal. Jednu od (mnogih) ideja možete videti u ovom kratkom video klipu: