Prospekti / katalozi A3 – savijeni na A4 (4 strane A4), štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 300-350 gr/m2 kunstdruku. Obostrana hladna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju 0,03 €/kom. U cene je uračunata priprema, ali dizajn i fotografije se posebno dogovaraju na osnovu konkretnih zahteva klijenta.

Radi se o proizvodu koji svojim ukupnim utiskom mora da ostavlja solidan utisak. To se jednako odnosi na besprekoran kvalitet štampe, kvalitetne fotografije i ilustracije, ali i na kvalitet papira. Zato je uobičajeno da se ovakvi katalozi obostano plastificiraju, da se boja ne bi otirala i da bi im se maksimalno povećala trajnost.

U načelu za kataloge A3 važi isto pravilo kao i za druge proizvode iz ove grupe (prospekte, liflete, flajere i slično). Za uspeh ovog vida promocije ubedljivo je najvažniji dizajn, odnosno priprema. Posebnu pažnju treba obratiti na profesionalan kvalitet fotografija, i skladnu uklopljenost svih grafičkih elementa. Glavni cilj koji treba postići je beskompromisni kvalitet, i tu ne sme biti ni trunke improvizacije.

Ovakav promo materijal ima donekle funkciju prospekt mape (fascikle). Uobičajeno je da se koristi na sajmovima, kongresima i sličnim promotivnim dešavanjima, gde se uz luksuzne kataloge deli i veća količina manje atraktivnog promo materijala (razni cenovnici, lager liste i slično). Zato postoji i verzija ovog prozvoda sa jednom klapnom, kao na fasciklama). Moguće je takođe uraditi i spoljni džep različitih oblika, u koji mogu stati dodatni materijali, CD/DVD, vizit karta, USB-flash, ili slično.

.

 CENA:   500 kom – 200,00 €
    1000 kom – 300,00 €
 2000 kom – 500,00 €

.
Katalozi A3 u specijalnim verzijama

Ukoliko se prospekti A3 štampaju na većem broju strana prosečna cena po strani pada. To ipak najviše zavisi od ukupnog tiraža. Kao i kod ostalih proizvoda iz ova grupe, luksuzan i prestižan utisak može se pojačati i upotrebom specijalnih tehnika kao to su zlatotisak, separatno UV-lakiranje, štancovanje, blindruk, itd. Posebno atraktivna kombinacija se može postiću Sve detalje u vezi mogućih posebnih opcija i kalkulacije cena po specijalnim zahtevima – šaljemo na upit.