Prospekti / katalozi A3 – savijeni na A4 (4 strane A4), štampa 4/4 (pun kolor obostrano) na 300-350 gr/m2 kunstdruku. Obostrana hladna plastifikacija. Doplata za mat plastifikaciju 0,03 €/kom. U cene je uračunata priprema, ali dizajn i fotografije se posebno dogovaraju na osnovu konkretnih zahteva klijenta.

Katalozi A3Kompletna → Galerija Katalozi A3 se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili link).

 

Katalozi A3

Radi se o proizvodu koji svojim ukupnim utiskom mora da ostavlja solidan utisak. To se jednako odnosi na besprekoran kvalitet štampe, kvalitetne fotografije i ilustracije, ali i na kvalitet papira. Zato je uobičajeno da se ovakvi katalozi obostano plastificiraju, da se boja ne bi otirala i da bi im se maksimalno povećala trajnost.

U načelu za kataloge A3 važi isto pravilo kao i za druge proizvode iz ove grupe (prospekte, liflete, flajere i slično). Za uspeh ovog vida promocije ubedljivo je najvažniji dizajn, odnosno priprema. Posebnu pažnju treba obratiti na profesionalan kvalitet fotografija, i skladnu uklopljenost svih grafičkih elementa. Glavni cilj koji treba postići je beskompromisni kvalitet, i tu ne sme biti ni trunke improvizacije.

Ovakav promo materijal ima donekle funkciju prospekt mape (fascikle). Uobičajeno je da se koristi na sajmovima, kongresima i sličnim promotivnim dešavanjima, gde se uz luksuzne kataloge deli i veća količina manje atraktivnog promo materijala (razni cenovnici, lager liste i slično). Zato postoji i verzija ovog prozvoda sa jednom klapnom, kao na fasciklama). Moguće je takođe uraditi i spoljni džep različitih oblika, u koji mogu stati dodatni materijali, CD/DVD (uključujući i neke vrlo neobične), vizit karta, USB-flash, ili slično.

 CENA:   500 kom – 200,00 €
    1000 kom – 300,00 €
 2000 kom – 500,00 €

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


Katalozi A3 u specijalnim verzijamaKatalozi A3 u specijalnim verzijama

Ukoliko se prospekti A3 štampaju na većem broju strana prosečna cena po strani pada. To ipak najviše zavisi od ukupnog tiraža. Kao i kod ostalih proizvoda iz ova grupe, luksuzan i prestižan utisak može se pojačati i upotrebom specijalnih tehnika kao to su zlatotisak, parcijalno UV-lakiranje, štancovanje, blindruk, itd. Posebno atraktivna JE kombinacija različitih tehnika. Javite nam se u vezi mogućih posebnih opcija i kalkulacije cena po specijalnim zahtevima. Sve detalje šaljemo na vaš upit najkasnije u roku od 24h

 

Sve informacije u vezi cena i drugih detalja, možete dobiti E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH


 

Proizvod u digitalnoj štampi

Proizvod u digitalnoj štampiNajčešće se ovaj proizvod realizuje u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

CENA kataloga A3 u digitalnoj štampi:  1,00 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH

→ Ukoliko vas interesuju katalozii A3, pogledajte i ovo:

Grafička priprema i dizajn
Grafička priprema i dizajn
Specijalni katalozi / prospekti
Specijalni katalozi / prospekti
Prospekti / flajeri A4
Prospekti / flajeri A4
Luksuzne vizit karte
Luksuzne vizit karte