Stalci za liflete / flajere su važan detalj koji može značajno da doprinose uspehu vašeg promo materijala. Namenjeni su za distribuciju standardnih lifleta formata A4 (savijenih na dva prevoja, ~100 x 210 mm). Specifičnost ovog konkretnog modela je u tome što je štampa jednostrana, pa su troškovi proizvodnje niži nego kod klasične konstrukcije (pogledajte skicu alata). Robusne su izrade što garantuje stabilnost i trajnost.

Standardni kaširani stalci za liflete

Stalci za liflete su kaširani  2 x 280 grm2 bindakot + sjajna plastifikacija (1/0). Doplata za mat plastifikaciju je 0.01 Eur-a po stalku. U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn). Po želji moguće je posebno dogovoriti modifikaciju oblika i/ili konstrukcije (izrada originalnog alata)

CENA:   250 stalaka – 0,60 €/kom + 40 €*
500 stalaka - 0,50 €/kom + 45 €*
1000 stalaka - 0,40 €/kom + 55 €* 
 *doplata za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) stalci za flajere  

Masivni kaširani stalci za liflete (velikog formata)

Ovi stalci se izrađuju od kaširane lepenke 1-2mm sa namenskom kutijom za liflete / flajere, i posebnim multifinkionalnim kartonskim nosačem koji omogućava da stalak stoji na podlozi – ili visi okačen o zid. Stalci mogu biti pravougaonog oblika (proizvoljnih dimenzija) – ili štancovani, tj isečeni tako da prate konture fotografije, maskote, logotipa, ili dizajna po želji. Kalkulacije šaljemo na vaš upit koji možete odmah poslati preko naše kontakt strane.

CENA:   100 stalaka – 1,50 €/kom + 40 €*
200 stalaka - 1,20 €/kom + 45 €*
300 stalaka - 1,10 €/kom + 55 €* 
 *doplata za svaku sledeću boju

Stalci za flajere – specijalna ponuda ?

Ako želite da vaš reklamni displej ili stalak za liflete / flajere bude nešto zaista originalno… Neobičnog oblika i/ili konstrukcije, na nesvekidašnjim materijalima, ili uz upotrebu retko korišćenih tehnika štampe…

Uputite nam Vaš zahtev preko kontakt strane, ili na bilo koji način koji vam odgovara. A onda možete sve da prepustite nama…