Reference: Australija

objavljeno u: reference | 0

Australija / Australia

Reference: Australija  – zvuči pomalo neverovatno? U pravu ste, Australija je verovatno predaleko za ozbiljnu saradnju. Ipak, kada štamparija (kao npr. naša) postoji dovoljno dugo, može da se pohvali čak i sa tako dalekim referencama.  Lako je moguće da će reference nastaviti da rastu i u narednom periodu, jer su neke australijske kompanije sve prisutnije u Evropi. Upravo na taj načim smo i došli do ovih referenci jer je nekim Australijskim kompanijama trebao reklamni materijal za nastup na Evropskim promocijama. A mnogo je povoljnije napraviti ga lokalno – nego ga trasportovati preko pola sveta…..

Druge reference?

Australija je naravno samo jedno od mnogih naših tržišta. U protekle tri decenije sarađivali smo sa stotimama kompanija iz svih zemalja regiona, cele evrope i sveta. Naravno, i dalje je najveći broj naših klijenata iz Srbije i okruženja, ali se i među njima nalazi i sve više internacionalnih kompanija koje su poznate u celom svetu. Ukoliko želite da saznate nešto više o našim klijentima samo kliknite na kategoriju→  reference (možete to uraditi klikom na prethodni link, ili iz glavnog menija).

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com –  a na oba sajta se nalaze bogate galerije u kojima takođe ima puno klijenata iz celog sveta. Ukoliko želite da upoznate naš rad i naše klijente pozivamo vas da ih obavezno posetite.

Naša referenc lista se praktično svakodnevno dopunjava zahvaljujući našoj praksi da skoro svaki proizvod fotografišemo i uključujemo u ovu i slične prezentacije. To je zato što duboko verujemo da su naši klijenti naš najvredniji kapital. Zbog toga se iskreno nadamo se da će i vaša cenjena komanija uskoro naši svoje mesto na ovom spisku.

Ili nas samo→ kontaktirajte odmah…

Jer mi smo tu zbog vas !

 
→ Pogledajte i ovo:

Reference: Hrvatska (slično kao reference Australija)
Reference: Hrvatska
Reference: Francuska
Reference: Francuska
Reference: Austrija
Reference: Austrija
Reference: Bosna i Hercegovina
Reference: Bosna i Hercegovina
Reference: Crna Gora
Reference: Crna Gora

 
 
 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *