promo kutija sa pokretnim vratimaPromo kutija sa pokretnim vratima – fiokom (za šećer u kesicama, začine, mleko u prahu, med – ili druga mala pakovanja)  Ova štancovana promo kutija se koristi se kao promo ambalaža, ili kao display box (u maloprodaji). Vrata su sa telom kutije spojena mikro-perforacijom što omogućava pouzdanu manipupaciju i transport, a po potrebi se pretvaraju display box. Pomoću bravice je moguće vrata naknadno ponovo zatvoriti (zbog naknadnog transporta, skladištenja ili slično).

*CENA:  100 kutija - 4,00 €/kom
 200 kutija - 3,50 €/kom
 300 kutija - 2,90 €/kom

* Cena za štampu u punom koloru

 

 → Pozovite ODMAH!

preuzmite spigl kutije sa pokretnim vratima

Ovaj konkretan model je kapaciteta 750 grama (u malim pakovanjima) ali je moguća lako modifikacija originalne konstrukcije (prilagodjavanje dimenzije) prema konkretnim zahtevima, U cene je uračunata ofset štampa u punom koloru. Po vašoj želji moguće su razne modifikacije (manji ili veći broj boja, zlatotisak i slično).


Promo kutija sa pokretnim vratima u drugim dimenzijama

Ovakve promo kutije uglavnom izrađujemo po traženim dimenzijama, Često su neophodne i neke druge prepravke i izmene prema zahtevu klijentara. Zato navedene cene shvatite samo kao orijentaciju. Upotrebom digitalne štampe moguće je značajno smanjiti troškove, pogotovo kod rešenja u punom koloru. Ekonomične serije ovakve ambalaže su moguće već za tiraže od 100+ komada. Kod svake kutije se radi originalna kunstrukcija prema zahtevanim dimenzijama, i drugim tehničkim i estetskim zahtevima. (Ukoliko vas interesuje originalna ambalaža, obavezno posetite i naš sajt koji je u potpunosti posvećen kutijama raznih dimenzija i namena www.kutijice.com )
 
Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:
 
 
 
→ Pogledajte i ovo:

Šestougaone kutije
Šestougaone kutije
Display box (poklon setovi)
Display box (poklon setovi)
Stalci za liflete / flajere
Stalci za liflete / flajere
Tube za diplome
Tube za diplome (futrole)