Kutija za čaj u filter vrećicama

Kutija za čaj je štancovana kutija, prilagodjena za pakovanje filter vrećica. Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn).

CENA:   250 kom - 0,35 €/kom
500 kom - 0,30 €/kom
1000 kom - 0,25 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 35 €


singlepic id=1222 w=300 float=left]

Kutija za klasične čajeve

U drugoj varijanti zatvaranja, kutije su istih dimenzija, ali su prilagodjene je za pakovanje čaja u rastresitom stanju (u kesici). Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn).

 CENA:   250 kom - 0,35 €/kom
500 kom - 0,30 €/kom
1000 kom - 0,25 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 35 €


Kaširane kutije za čaj

Kaširane kutije za čaj sa providnim poklopcem od juvidura su reprezentativan proizvod ove vrste. Radi se o ekskluzivnim kutijama za dve kesice izabranih čajnih mešavina. Komplet je pre svega namenjen kao ekskluzivni poklon, ali i kao promotivni proizvod za lansiranje autentičnog brenda. U pitanju su složive kutije od mikrovala kaširanog tabacima štampanim u ofset tehnici. U kompletu je osim nosača za ekološke kesice predviđen i poklopac od providnog juvidura 0,3mm. Ukupan utisak je osmišljen tako da ne bude ni najmanje sumnjje da se radi o IZUZETNOM proizvodu, jer je takvu ambalaže retko viđena u ovoj kategoriji.

U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn). (još fotografija i detalja u vezi ove kutije možete videti u članku→ Kutja za čaj „Small Tree“)

 CENA:     250 kom - 3,50 €/kom
 500 kom - 2,00 €/kom
1000 kom - 1,80 €/kom

Ostale klasične (ili specijalne) kutije za čajeve?

Osim ova dva standardna modela u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. U padajućem meniju sa strane možete da vidite još mnogo vrsta kutija čije se dimenzije i izgled mogu prilagoditi za pakovanje čajeva. Pored toga postoji još dosta ideja koje su „samo za vaše oči“. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora.

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne drugačije kutije za čajeve, ili neke druge kutijice – obavezno posetitie i taj sajt.

…treba samo da nas pozovete. Posle toga – sve je naša briga!

Kutija za čaj u digitalnoj štampi

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa direknto na tabaku pre isecanja, ili brendiranje tipskih kutija stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Pored toga, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Naručite E-mailom ili telefonom → → Naručite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn (i kao rešenje kutija za čaj)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Šestougaone kutije (može i kao kutija za čaj)
Šestougaone kutije
Trouglaste kutije (može i kao kutija za čaj)
Trouglaste kutije
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome
Wobblers / vobleri
Wobblers / vobleri