Kutija za čaj je grafička i dizajnerska disciplina za sebe. Zaista postoji neka vrsta takmičenja u originalnosti i svežini ideja, koja za medij upravo najčešće koristi kutiju za čaj. Ima puno razloga za to. Jedan od najvažnijih je taj što su istinski ljubitelji čaja, konzumenti i proizvođači, prava mala sekta. Tržište je globalno sa puno malih srednjih i velikih brendova, a svi se oni utrkuju da izmisle nove i neponovljive mešavine ukusa, aroma, boja… Naravno i adekvatne ambalaže!

Galerija kutija za čaj

Kompletna → Galerija Kutija za čaj se nalazi na istoimenoj stranici (samo kliknite na sliku ili Link).

Kutija za čaj u filter vrećicama

Kutija za čaj u filter vrećicama
/ Kutija za čaj u filter vrećicama „Florasantea“ (Francuska) /

Kutija za čaj je štancovana kutija, prilagodjena za pakovanje filter vrećica. Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn).

CENA:   250 kom - 0,35 €/kom
500 kom - 0,30 €/kom
1000 kom - 0,25 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

 

 → Naručite ODMAH!


blank

Kutija za klasične čajeve

U drugoj varijanti zatvaranja, kutije su istih dimenzija, ali su prilagodjene je za pakovanje čaja u rastresitom stanju (u kesici). Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn).

 CENA:   250 kom - 0,35 €/kom
500 kom - 0,30 €/kom
1000 kom - 0,25 €/kom

* Za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 35€

 

 → Naručite ODMAH!


Kaširane kutije za čaj

Kaširane kutije za čaj

Kaširane kutije za čaj sa providnim poklopcem od juvidura su reprezentativan proizvod ove vrste. Radi se o ekskluzivnim kutijama za dve kesice izabranih čajnih mešavina. Komplet je pre svega namenjen kao ekskluzivni poklon, ali i kao promotivni proizvod za lansiranje autentičnog brenda. U pitanju su složive kutije od mikrovala kaširanog tabacima štampanim u ofset tehnici. U kompletu je osim nosača za ekološke kesice predviđen i poklopac od providnog juvidura 0,3mm. Ukupan utisak je osmišljen tako da ne bude ni najmanje sumnjje da se radi o IZUZETNOM proizvodu, jer je takvu ambalaže retko viđena u ovoj kategoriji.

U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (→dizajn). (još fotografija i detalja u vezi ove kutije možete videti u članku→ Kutja za čaj „Small Tree“)

 CENA:     250 kom - 3,50 €/kom
 500 kom - 2,00 €/kom
1000 kom - 1,80 €/kom

 → Naručite ODMAH!


 

Ostale klasične (ili specijalne) kutije za čajeve?

Ostale klasične (ili specijalne) kutije za čajeve?
/ Šestougaona kutija za puzle – „SPC“ (USA) – dva postojeća alata koja se mogu iskoristiti kao originalna kutija za čaj /

Osim postojećih modela u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. U padajućem meniju  možete da vidite još mnogo vrsta kutija čije se dimenzije i izgled mogu prilagoditi za pakovanje čajeva. Pored toga postoji još dosta ideja koje su „samo za vaše oči“. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za→ kontakt koji vam najviše odgovora.

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt www.kutijice.com Na ovom specijalizovanom sajtu smo već sakupili stotine kutija različitih oblika, dimenzija i vrsta, a svakodnevno ubacujemo nove. Ako su vam potrebne drugačije kutije za čajeve, ili neke druge kutijice – obavezno posetitie i taj sajt. Treba samo da nas pozovete. Posle toga – sve je naša briga!

… ili kutija za čaj u digitalnoj štampi?

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – štampa direknto na tabaku pre isecanja, ili brendiranje tipskih kutija stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru. Pored toga, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije; Štampu na providnoj foliji na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima… Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se prilagodimo svakom vašem zahtevu.

Zatražite specijalnu ponudu, e-mailom ili telefonom:

 → Pozovite ODMAH!

 

→ Ako vas interesuju kutije za čajeve, pogledajte i ovo:

Priprema, likovna rešenja, dizajn (i kao rešenje kutija za čaj)
Priprema, likovna rešenja, dizajn
Šestougaone kutije (može i kao kutija za čaj)
Šestougaone kutije
Trouglaste kutije (može i kao kutija za čaj)
Trouglaste kutije
Tube za diplome
Tube (valjkaste kutije) za diplome