Kutija za čajeve u filter vrećicama

Kutija za čajeve su štancovana kutija, prilagodjena za pakovanje filter vrećica. Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:   250 kom. - 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. - 0,30 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,25 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju (zlatna, pantone, itd)

:

Kutija za klasične čajeve

U drugoj varijanti zatvaranja, kutije su istih dimenzija, ali su prilagodjene je za pakovanje čaja u rastresitom stanju (u kesici). Kutija je izradjena od 280 gr/m2 bindakota, uz standadnu štampu u punom koloru (4/0) + sjajna plastifikacija (1/0). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 CENA:   250 kom. - 0,35 €/kom. + 35 €*
500 kom. - 0,30 €/kom. + 45 €*
1000 kom. - 0,25 €/kom. + 50 €*
* za svaku sledeću boju

Ostale klasične ili specijalne kutije za čajeve?

Osim ova dva standardna modela u mogućnosti smo da vam ponudimo neograničen broj varijacija, uključujući i neka sasvim originalna rešenja. U padajućem meniju sa strane možete da vidite još mnogo vrsta kutija čije se dimenzije i izgled mogu prilagoditi za pakovanje čajeva. Pored toga postoji još dosta ideja koje su „samo za vaše oči“. Ukoliko želite finalni proizvod koji pleni originalnim izgledom, sve što treba da učinite je da izaberete način za kontakt koji vam najviše odgovora.

Područje lake kartonske ambalaže je veoma široko, a zahtevi specifični i brojni. Zato smo odlučili da za ovu oblast otvorimo specijalizovani sajt www.kutijice.com na kome smo sakupili i svakodnevno ubacujemo stotine različitih oblika, dimenzija i vrsta. Ako su vam potrebne drugačije kutije za čajeve, ili neke druge kutijice – obavezno posetitie i taj sajt

logo-new-cb

 


Sve ostalo je naša briga !