Eko blokovi A5 sa kaširanom aplikacijom

Eko blokovi A5
sa kaširanom aplikacijom

eko blokovi sa koricama od sive lepenke i  kaširanom štampanom aplikacijom. Unutrašnji listovi štampani u jednoj boji na recikliranom papiru, povez grubim lanenim kanapom (za pakovanje) – zaobljene (ćoškarene) ivice.

Po želji (na vaš zahtev) može i sa blindrukom, štancovanim otvorima, metalnim ringlicama, čičak trakom, ili nekim mehanizmom…)

 

 CENE:   100 blokova - 2,00 €/kom
200 blokova - 1,55 €/kom
500 blokova - 1,00 €/kom

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!


Štancovani eko blokovi A5

Štancovani eko blokovi A5

Originalna reklamna reprezentacija za one koji vode računa o ekologiji. Eko blokovi se izrađuju od sive lepenke (korice), uvezani su grubim lanenim kanapom, a štampaju se na recikliranom papiru.Korice su brendirane štancovanim prorezima u obliku logotipa. Unutrašnji listovi štampani u jednoj boji na recikliranom papiru.

Štancovani eko blokovi A5

Moguće su zaobljene ivice, aili i brojne druge varijacije u dimenzijama, obimu, i drugim detaljima specifikacije… Nitne, ringlice, čičak traka, magneti, štancovanje knjižnog bloka, stikeri…

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH


Eko blokovi po vašim zahtevima

Eko blokovi
po vašim zahtevima

Moguće su brojne varijacije ovog proizvoda. Pre svega u vezi dimenzijama eko blokova, načinu štampe (brendiranja), kao i vezi raznih drugih specijalnih detalja i dodataka (stikeri, umetci, obeleživači, patent-zatvarači, razne metalne aplikacije, magneti…). Potrebno je samo da nas kontaktirate.

U padajućem meniju sa strane možete pogledati i druge tipove blokova i svezaka, pa i tu možete naći inspiraciju za neki novi i potpuno originalan promotivni artikal.

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!


Eko blokovi u verziji sa digitalnom štampom

Eko blokovi se najčešće realizuju u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu:

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
(23 modela)
specijalne fascikle
Specijalne fascikle
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Eko kese (7 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)