Eko blokovi A5
sa kaširanom aplikacijom

Korice od sive lepenke sa kaširanom aplikacijom. Unutrašnji listovi štampani u jednoj boji na recikliranom papiru, povez grubim lanenim kanapom (za pakovanje) – zaobljene (ćoškarene) ivice.

Po želji (na vaš zahtev) može i sa blindrukom, štancovanim otvorima, metalnim ringlicama, čičak trakom, ili nekim mehanizmom…)

 CENE:   100 blokova - 2,00 € / blok
200 blokova - 1,55 € / blok
500 blokova - 1,00 € / blok

Štancovani eko blokovi A5

Originalna reklamna reprezentacija za one koji vode računa o ekologiji. Eko blokovi se izrađuju od sive lepenke (korice), uvezani su grubim lanenim kanapom, a štampaju se na recikliranom papiru.Korice su brendirane štancovanim prorezima u obliku logotipa. Unutrašnji listovi štampani u jednoj boji na recikliranom papiru.

Moguće su zaobljene ivice, aili i brojne druge varijacije u dimenzijama, obimu, i drugim detaljima specifikacije… Nitne, ringlice, čičak traka, magneti, štancovanje knjižnog bloka, stikeri…

CENA: na zahtev

Eko blokovi
po vašim zahtevima

Moguće su brojne varijacije ovog proizvoda. Pre svega u vezi dimenzijama eko blokova, načinu štampe (brendiranja), kao i vezi raznih drugih specijalnih detalja i dodataka (stikeri, umetci, obeleživači, patent-zatvarači, razne metalne aplikacije, magneti…). Potrebno je samo da nas kontaktirate.

U padajućem meniju sa strane možete pogledati i druge tipove blokova i svezaka, pa i tu možete naći inspiraciju za neki novi i potpuno originalan promotivni artikal.

CENA: na zahtev

Pogledajte još: