Reklamne eco-kese namenjene za pakovanje predmeta manjih dimenzija. Pogodna za parfimerije, prodavnice bižuterije, ili male promotivne poklone (npr za trgovinske akcije i promocije). Relativno niska cena uz visok kvalitet ofset štampe čini je vrlo atraktivnim promotivnim detaljem.

Reklamna eco-kesa dimenzija 140 x 210 x 40 mm (model ePB) je  izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:  1000 kesa - 0,25 €/kom
2000 kesa - 0,22 €/kom
5000 kesa - 0,20 €/kom

* U cenu uračunata jednobojna štampa.
Doplata za svaku sledeću boju
: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eco kese u drugim dimenzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za eco-kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Eco kese, dimenzija 140 x 210 x 60 mm u digitalnoj štampi

Eco kese se najčešće realizuju u tehnici ofset štampe.  Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA eko kese u digitalnoj štampi:  1,05 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske
Originalni EKO blokovi i sveske
specijalne fascikle
Specijalne EKO fascikle
Eko kese, 260x170x60mm (model eSBX)
Eko kese, 260x170x60mm (model eSBX)
Eko kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Eko kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Luksuzne vizit karte
Vizit karte na recikliranom kartonu

 

 

 

Save