Eco kese - papirne sa štampom dimenzija 140 x 210 x 60 mm (model ePB)

Reklamne eco-kese namenjene za pakovanje predmeta manjih dimenzija. Pogodna za parfimerije, prodavnice bižuterije, ili male promotivne poklone (npr za trgovinske akcije i promocije). Relativno niska cena uz visok kvalitet ofset štampe čini je vrlo atraktivnim promotivnim detaljem.

Reklamna eco-kesa dimenzija 140 x 210 x 40 mm (model ePB) je  izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:  1000 kesa - 0,25 €/kom
2000 kesa - 0,22 €/kom
5000 kesa - 0,20 €/kom

* Za jednobojnu štampu, doplata za sledeću boju: 50€

 

→ Naručite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 


Eko kese EPB
/ Eco kese, dimenzija 140 x 210 x 60 (Epb) „Verica Rakočević“ /

Eco kese u drugim dimenzijama

U padajućem meniju možete videti kompletan spisak linkova za eco-kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Čak i kada to nije posebno navedeno svi naši proizvodi su osmišljeni na principima cirkularne ekonomije i uz najviše ekološke standarde. Toj ideji je u potpunosti posvećen naš mikro sajt www.kutijice.com gde možete pronaći i kese po sistemu „plati i nosi“ (u manjim serijama).

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!


Proizvod u digitalnoj štampi?

Eco kese se najčešće realizuju u tehnici ofset štampe.  Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

CENA eko kese u digitalnoj štampi:  1,05 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Naručite E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Ako vas zanimaju eco kese, pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske
Originalni EKO blokovi i sveske
specijalne fascikle
Specijalne EKO fascikle
Eko kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Eko kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Luksuzne vizit karte
Vizit karte na recikliranom kartonu

 

 

 

Save