Reklamne eco-kese namenjene za pakovanje predmeta manjih dimenzija. Pogodna za parfimerije, prodavnice bižuterije, ili male promotivne poklone (npr za trgovinske akcije i promocije). Relativno niska cena uz visok kvalitet ofset štampe čini je vrlo atraktivnim promotivnim detaljem.

Reklamna eco-kesa dimenzija 140 x 210 x 40 mm (model ePB) je  izradjena od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn).

1000 kesa - 0,25 €/kom + 50 €*
2000 kesa - 0,22 €/kom + 60 €*
5000 kesa - 0,20 €/kom + 80 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Napomena:

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za eco-kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Save

/ poslednja revizija strane pre: