Ekološke papirne kese sa štampom su ekološke u smislu materijala koji se koriste (ofsetna hartija ili natron papir). Takodje i u smislu  izrade pošto se realizuju bez plastifikacije i uz upotrebu ekoloških boja i pomoćnih sredstava.  Ova konkretna dimenzija je pogodna za pakovanje manjih predmeta. Zbog niske cene mogu se koristiti u najširem spektru upotreba – za promocije, akcije, reklamne poklone itd…

Ekološke papirne kese, dimenzija 200 x 140 x 60 mm  (model ePBX) izradjena su od 120 gr/m2 (ili 80 gr/m2 natrona). Proizvode se sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

 1000 kom. - 0,25 €/kom. + 50 €*
2000 kom. - 0,22 €/kom. + 60 €*
5000 kom. - 0,20 €/kom. + 80 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 

Napomena:

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za ekološke kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Save

Save

/ poslednja revizija strane pre: