Ekološke papirne kese sa štampom su ekološke u smislu materijala koji se koriste (ofsetna hartija ili natron papir). Takodje i u smislu  izrade pošto se realizuju bez plastifikacije i uz upotrebu ekoloških boja i pomoćnih sredstava.  Ova konkretna dimenzija je pogodna za pakovanje manjih predmeta. Zbog niske cene mogu se koristiti u najširem spektru upotreba – za promocije, akcije, reklamne poklone itd…

Ekološke papirne kese, dimenzija 200 x 140 x 60 mm  (model ePBX) izradjena su od 120 gr/m2 (ili 80 gr/m2 natrona). Proizvode se sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Ručke su od kanapa ~5 mm. Navedene cene odnose se na štampu u jednoj boji (boja papira se ne računa, pogledajte detaljno objašnjenje u vezi doplate za svaku sledeću boju). U cenu je uračunata i izrada idejnog rešenja (dizajn).

CENA:  1000 kom. - 0,25 €/kom
2000 kom. - 0,22 €/kom
5000 kom. - 0,20 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 

Ekološke papirne kese u drugim dimenzijama

U padajućem meniju sa strane možete videti kompletan spisak linkova za ekološke kese u drugim dimenzijama. Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Papirne kese –  digitalna štampa

Eko papirna kesa se najčešće realizuje u tehnici ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru. 

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  1,20 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

specijalne fascikle
Specijalne EKO fascikle
Originalni blokovi i sveske
Originalni ECO blokovi i sveske
Eko kese, 2170x260x60mm (model eSB)
Eko kese, 170x260x60mm (model eSB)
Eko kese (7 standardnih modela)
Eko kese (7 standardnih modela)
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)

 

 

Save

Save