Eko papirne kese su namenjene za pakovanje manjih predmeta, bilo da se radi o reklamnoj (poslovnoj) reprezentaciji, ili za upotrebu u različitim vrsta maloprodaje (parfimerije, zlatare, butici, gift-shop, optičarske radnje, ili slično)…Pošto se radi o kesama od prirodnih materijala koje se proizvode po najvišim eko standadrima, one nose i jaku ekološku poruku.

Papirne eko kese 170 x 260 x 60 (model eSB) izradjujujemo od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Najkvalitetnija tabačna ofset štampa, omogućava da bude štampana cela površina kese, uključujući i bučne strane, dno i preklop. Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

 

CENE:  500 kesa - 0,33 €/kom
1000 kesa - 0,28 €/kom
2000 kesa - 0,25 €/kom

* Cena za jednobojnu štampu. Doplata za svaku sledeću boju: 50€

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko papirne kese u drugim dimenzijama

Na našem sajtu nalazi se još puno promo proizvoda koji zadovoljavaju sve ekološke standarde u vezi ambalaže. Većina proizvoda se može lako reciklirati, a pažljivom izradom im je maksimalno produžen živodni vek. Čak i ako to nije posebno navedeno, većina naših proizvoda je osmišljena i realizovana sa ovom idejom u fokusom. Osim kesa, ovo se odnosi i na sve druge vrste ambalaže, ali takođe i na promo proizvode.

Sa leve strane u padajućem meniju možete videti i druge ekološke papirne kese (ostale standardne dimenzije u našem programu). Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Brigu o očuvanju životne sredine, kroz reciklažu, uštedu materijala, neotrovna hemijska sredsva i korišćenje papira koji je pravljen od recikliranih sirovina ili od celuloze dobijene iz namemenski sađenih šuma – je bila i ostala jedna od naših glavnih preokupacija. Sajt kutijice.com je zapravo većinom izgrađen oko koncepta zasnovanog upravo toj ideji.

Eko kese u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se eko papirne keseštampaju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom → → Pošaljite E-mail ili pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske (slično kao eko papirne kese)
Originalni blokovi i sveske
specijalne kutije (slično kao eko papirne kese)
specijalne „belgijske“ kutije za nakit
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Luksuzne kese
Luksuzne kese
Eko kese, 230x220x100mm (model eXB)
Eko papirne kese, 230x220x100mm (model eXB)