eko papirne kese 170x260x60mm (model eSB)

Eko papirne kese su namenjene za pakovanje manjih predmeta, bilo da se radi o reklamnoj (poslovnoj) reprezentaciji, ili za upotrebu u različitim vrsta maloprodaje (parfimerije, zlatare, butici, gift-shop, optičarske radnje, ili slično)…Pošto se radi o kesama od prirodnih materijala koje se proizvode po najvišim eko standadrima, one nose i jaku ekološku poruku.

Papirne eko kese 170 x 260 x 60 (model eSB) izradjujujemo od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Najkvalitetnija tabačna ofset štampa, omogućava da bude štampana cela površina kese, uključujući i bučne strane, dno i preklop. Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

 

CENE:  500 kesa - 0,33 €/kom
1000 kesa - 0,28 €/kom
2000 kesa - 0,25 €/kom

* za jednobojnu štampu. Doplata za sledeću boju: 50€

 

 → Naručitevite ODMAH!

preuzmite nacrt alata (špigl) za kese 


Eko papirne kese u drugim dimenzijama

Eko papirne kese u drugim dimenzijama

Na našem sajtu nalazi se još puno promo proizvoda koji zadovoljavaju sve ekološke standarde u vezi ambalaže. Većina proizvoda se može lako reciklirati, a pažljivom izradom im je maksimalno produžen živodni vek. Čak i ako to nije posebno navedeno, većina naših proizvoda je osmišljena i realizovana sa ovom idejom u fokusom. Osim kesa, ovo se odnosi i na sve druge vrste ambalaže, ali takođe i na promo proizvode.

Sa leve strane u padajućem meniju možete videti i druge ekološke papirne kese (ostale standardne dimenzije u našem programu). Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.

Brigu o očuvanju životne sredine, kroz reciklažu, uštedu materijala, neotrovna hemijska sredsva i korišćenje papira koji je pravljen od recikliranih sirovina ili od celuloze dobijene iz namemenski sađenih šuma – je bila i ostala jedna od naših glavnih preokupacija. Sajt kutijice.com je zapravo većinom izgrađen oko koncepta zasnovanog upravo toj ideji.

 

Eko kese u verziji sa digitalnom štampom

Najčešće se eko papirne keseštampaju u tehnici ofset štampe. Ofset tehnika je idealna za srednje i velike tiraže, po kvalitetu i ekonomičnosti. Nažalost, ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija. Pošto je sve veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima,  rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Štampa je naravno samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnologija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni). Sa druge strane, digitalna štampa nam omogućava i neke specijalne opcije. Štampu na providnoj foliji ili stikerima, na plastičnim, metaliziranim i drugim specijalnim materijalima…

Ove dve tehnologije se savršeno dopunjuju, i pomažu nam da se savršeno prilagodimo svakom vašem zahtevu.

CENA proizvoda u digitalnoj štampi:  0,70 €/kom

/ za  seriju od 99+ komada; u punom koloru /

 → Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Originalni blokovi i sveske (slično kao eko papirne kese)
Originalni blokovi i sveske
Trouglasta kutija za postere
Trouglasta kutija za postere
Luksuzne kese
Luksuzne kese
Eko kese, 230x220x100mm (model eXB)
Eko papirne kese, 230x220x100mm (model eXB)