Eko kese od papira su namenjene za pakovanje manjih predmeta, bilo da se radi o reklamnoj (poslovnoj) reprezentaciji, ili za upotrebu u različitim vrsta maloprodaje (parfimerije, zlatare, butici, gift-shop, optičarske radnje, ili slično)…Pošto se kese iz ove grupe proizvode od prirodnih materijala po najvišim eko standadrima, ove kese nose i jaku ekološku poruku.

Papirne eko kese 170 x 260 x 60 (model eSB) izradjujujemo od 120 gr/m2 ofsetnog papira (ili 80 gr/m2 natrona), sa kartonskim ojačanjima (triplex 355 gr/m2) za dno i ručke. Najkvalitetnija tabačna ofset štampa, omogućava da bude štampana cela površina kese, uključujući i bučne strane, dno i preklop. Ručke su od kanapa ~5 mm. U cenu je uračunata štampa u jednoj boji i izrada idejnog rešenja (dizajn)

CENE:  500 kesa - 0,33 €/kom + 40 €*
1000 kesa - 0,28 €/kom + 50 €*
2000 kesa - 0,25 €/kom + 60 €*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za kese  

Eko kese – u drugim dimenzijala…

Sa leve strane u padajućem meniju možete videti i druge eko kese (ostale standardne dimenzije u našem programu). Pogledajte takodje i luksuzne kese, koje se prave u još većem broju modela. Ukoliko se dimenzije kese koju tražite razlikuju od svih navedenih, moguće je brzo i lako izvršiti korekciju. Orijentaciona cena za takav model je ista kao za model koji ima isti ili veći obim (širina+dubina). Špigl i detaljne informacije šaljemo na vaš zahtev.