Magnetne pozivnice mogu da posluže za najrazličitije namene: Za rođendane, venčanja, proslave i godišnjice, ili bilo koji događaj koji ne želite da pozvani zaborave. Takodje ostaju i kao trajna uspomena na dogadjaj!

Cene magnetnih pozivnica zavise od broja boja, oblika (pravougaonog ili proizvoljnog), količine, itd.

Ovde je samo kao lustracija data cena za pravougaone pozivnice dimenzija 60x80mm štampane u punom koloru:

 Cena: (na 50-100 km) 1.20 €/kom

Magnetne pozivnice i drugi magnetni proizvodi

Magnetne pozivnice su samo jedan od više desetina magnetnih reklamnih proizvoda  Spisak (linkove) najčešćih proizvoda u ponudi možete videti u padajućem meniju sa strane. Ukoliko su vam potrebne neke nestandardne dimenzije i/ili oblik magnetne pozivnice – pozovite. Takođe ako želite magnetne blokove ili magnetni stikere specifičnih dimenzija ili izrade na vaš zahtev ćemo vam dostaviti pismenu ponudu.

Ova vrsta proizvoda se realizuje u tehnici digitalne iii ofset štampe Ofset je bez premca za srednje i velike serije po pitanju kvaliteta i ekonomičnosti. Ali nažalost ima i izvesna ograničenja u vezi brzine i minimalnih serija, a sve je veća potreba za malim i mikro serijama u sve kraćim rokovima. Rešenje za tu vrstu problema nudi nam digitalnа štampа. Kvalitet je skoro identičan, a cena otiska je tek nešto viša. Ogromna prednost leži u tome da su minimalne serije štampe daleko manje nego u ofsetu. Naravno, štampa je samo jedan deo procesa, pogotovo kod složenih proizvoda. Treba uzeti u obzir i to da tehnilogija digitalne štampe uvek podrazumeva otisak u punom koloru (četvorobojni).

Kada se spoji tehnologija i iskustvo, rezultat je proizvod vrhunskih karakteristika. A to je ono najvažnije!

Kontaktirajte nas E-mailom ili telefonom za konkretnu ponudu → → Pozovite ODMAH

→ Pogledajte i ovo:

Blokovi sa spiralom B5
Blokovi sa spiralom (rokovnici) B5
Originalne kape i kačketi
Originalne kape i kačketi
Kutije za torte i kolače
Kutije za torte i kolače
Papirne zastavice
Papirne zastavice
Podmetači za čaše (okrugli)
Podmetači za čaše (okrugli)