Ambalaža za šolje i čajnike (Pharma-Swiss)

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 3

Ambalaža za šolje i čajnike (klijent: „Pharma-Swiss“); U manju kesu staju šoljice, a u veću čajnik… Naručilac je „English Book“ (odnosno „English Pot“). Krajnji kupac „Pharma Swiss“. Zvuči zamršeno? I nama – ali nije uopšte važno… Važno je da krajnji proizvod dopadljivi i interesantan…

I da obraduje nekoga.

Luksuzna ambalaža za šolje i čajnike, napravljena je od 170 gr/m2 papira. Štampa u jednoj boji, mat plastifikacija, zatvaranje srebrnom satenskom trakom od 10mm (mašna)

Ambalaža za šolje sa vašim brendom?

Ovaj isti proizvod je možemo da napravimo i za vas. U standardnu cenu uračunat je i originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini da napravitite originalnu promociju. Na našem sajtu ćete naći još stotianak srodnih proizvoda koji su tako osmišljeni da se brzo i lako mogu prilagoditi vašim konkretnim potrebama.

A kako da iskočite iz mase sličnih? I za to imamo rešenje. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe, kao što su→ zlatotisak, blindruk ili letterpress. Tu je i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sito štampe. Proizvod takođe može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može kombinovati sa specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnih papira i kartona je toliki da je samo on ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim – nemojte oklevati da ih posetite…

Proizvod u verziji sa digitalnom štampom

Ogromna prednost koju digitalna štampa ima u odnosu na klasičnu, leži u tome da su minimalne serije daleko manje nego u ofsetu. Kod ovakvih proizvoda postoje dve mogućnosti – kompletno oblaganje masivnog kartona (kaširanje), ili brendiranje stikerima. U oba slučaja dobijate finalni proizvod u punom koloru..

Naša misija je da pomognemo svima koji nešto stvaraju, i zato nas→ kontaktirajte odmah…

Da stvorimo nešto novo i originalno  – zajedno!
→ Pogledajte i ovo:

Novi proizvodi / maj 2019. - ambalaža za šolje i čajnike
Novi proizvodi / maj 2019.
Idejna rešenja / april 2019
Idejna rešenja / april 2019
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Kutije za šolje i termose
Kutije za šolje i termose
Januar 2018 - ambalaža za šolje
Januar 2018

3 Responses

    • Deto d.o.o.

      Nažalost – radi se o ofset štampi pa bi tako mala količina bila neeokonomična. Minimalna ekonomična serija je oko 250 komada. Ukoliko na njima treba da se nalazi samo vaš logo, verovatno ćete moći da ih koristite i za druge prilike i/ili poklone? Možda samo treba da im smislite još neku namenu?