Tijana Krstic / luksuzna XXL kesa sa UV lakom
/ luksuzna XXL kesa sa UV lakom „Tijana Krstic“ /

Pod parcijalnim UV lakom obično se podrazumeva lakiranje površine koja je prethodno plastificirana mat folijom. Moguće je izvesti ovaj otisak i na fabrički toniranim specijalnim papirima, a efekat je zavisi od površine papira. Za jak kontrast poželjno je da papir nema preterano jaku teksturu ili sjaj. UV lak je elastičan i relativno otporan na mehanička oštećenja, grebanje otiranje i slično, ali treba izbegavati apliciranje u zoni prevoja, jer može doći do pucanja.

Tehnika UV lakiranja se izvodi sito štampom što donekli limitira maksimalnu rezoluciju, tj. finoću detalja. Može se lepo kombinovati sa ofset štampom, ili koristiti samostalno kao na kesi u prilogu. Parcijalnim UV lakom se na kesama i drugim proizvodima iz oblasti ambalaže naglašavaju samo određene površine, npr logo. Za razliku od plastifikacije i lakiranja celog tabaka gde se dobija kompletna površina u istom tonu, ovako se dobija kombinacija mat i sjajnih površina koja je veoma atraktivna i zanimljiva.

Cena za kese sa UV lakom

Ova atraktivna tehnika je veoma retka u primeni. Verovatno manje od 0,1% svih reklamnih kesa na tržištu se rade na taj način. To već samo po sebi daje ovim proizvodima prestižan i nesvakidašnji image, slično kao i zlatotisak, ili specijalne ručke, kao i drugi „specijalni trikovi“ u našoj ponudi. Pošto cena zavisi od konkretnih dimenzija otiska teško je dati je u formi tabele. Donju cenu zato shvatite samo kao orijentaciju, a  konkretnu ponudu ćemo vam dostaviti za jedan radni dan na bazi vašeg konkretnog upita. Sve opcije za –>kontakt vam stoje na raspolaganju, a vi izaberite onu koja vam najviše odgovara.

 Doplata za UV lak:   50€ za pripremu*
+0,10€ po otisku

*  doplata na osnovnu cenu modela  luksuzne kese  / kod eko-kesa ova tehnika nije primenljiva

Zatražite ponudu E-mailom ili telefonom:

→ Pozovite ODMAH!

→ Pogledajte i ovo:

Specijalne fascikle (može i sa UV lakom)
Specijalne fascikle
Promo kutija sa ručkom od kanapa (može i sa UV lakom)
Promo kutija sa ručkom od kanapa
Luksuzne kutije
Luksuzne kutije
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)
Kesa 300 x 400 x 140 (XLS)