Zipper paper bag (papirna kesa sa rajsferšlusom)

objavljeno u: Arhiva, Ideje | 2

Zipper paper bag (papirna kesa sa rajsferšlusom, tj. patent-zatvaračem) je usputni rezultat rada na specijalnom pakovanju za jednog klijenta… U kombinaciji je bilo još nekoliko alternativnih načina zatvaranja, poput čičak-trake, drikera, ili specijalnih stikera – ali se zipper pokazao kao napraktičnije rešenje. Glavna prednost je u tome što je istovremeno jak i lagan, i što ne oštećuje papir prilikom višestrukog otvaranja.

A druga važna prednost je u tome što „zipper paper bag“ prestavlja kombinaciju koju još niko nije video…

space_20]

Zipper paper bag na originalan i neponovljiv način

Ovaj isti proizvod je moguće realizovati i na još inovativniji način. Najlakši trik je kroz originalan i autentičan→ dizajn. Ali postoje i drugi načini. Na primer uz korišćenje neuobičajenih specijalnih tehnika štampe. Na primer→ zlatotisak, blindruk, letterpress… Ali i separatna UV- štampa, ili specialne vrste sitoštampe. Proizvod može biti i dodatno obogaćen isecanjem u nekom neobičnom obliku (tzv. štancovanem). Sve pomenuto se može dodatno obogatiti specijalnim materijalim. Izbor ekskluzivnim papira i kartona je toliki da je samo pravilan izbor materijala ponekad više nego dovoljan da vaš proizvod postigne spektakularan rezultat.

Podsećamo vas da Deto d.o.o. osim ovog sajta ima još nekoliko specijalizovanih mikro sajtova. Za kartonsku ambalažu specijalizovan je www.kutijice.com, a originalnu reklamnu reprezentaciju možete pronaći na www.lepeze.com – pa ako tragate za nečim sličnim nemojte oklevati da ih posetite…

Ili nas→ kontaktirajte na bilo koji  način.

I onda sve prepustite nama…
→ Pogledajte i ovo:

Kaširani podmetači za čaše „Remiks“ - related sa zipper paper bag
Kaširani podmetači za čaše „Remiks“
Prospekt fascikle „Al-sistem“
Prospekt fascikle „Al-sistem“
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pančevo - related sa zipper paper bag
Plakati i katalozi za Narodni muzej Pvo
Reference: Australija
Reference: Australija
Idejna rešenja / septembar 2019. - related sa zipper paper bag
Idejna rešenja / septembar 2019.

2 Responses

  1. Nebojša Danilović

    Poštovani,

    molim Vas da mi napišete dimenzije papirnih kesa sa zipom i cenu za štampu u dve boje.

    • Deto d.o.o.

      Pošto se radi o prototipu dimenzije su proizvoljne, i mogu se prilagoditi vašim potrebama. Cena, kao i uvek, zavisi od finalne specifikacije (dimenzije, materijal, broj boja štampe, i najvažnije – tiraž).

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *