Prospekt fascikle „Al-sistem“

objavljeno u: dizajn | 0

Prospekt fascikle za „Al-sistem“ su jedan od efektnijih proizvoda iz ove grupe. Radi se o reklamnom mediju koji spaja informativnost prospekta/kataloga, i upotrebnu vrednost fascikli. Upravo je to je ono što smo pokušali da postignemo u ovom slučaju. Klijent „Al-sistem“ je firma specijalizovana za izradu aluminijumskih građevinskih elemenata, poput stolarije, fasada i sličnog, sa brojnim klijentima u zemlji i inostranstvu. Želeli su da na svojoj fascikli predstave samo mali deo referenci, a da ukupan utisak bude ekskluzivan i upečatljiv.

Da bismo to ostvarili poslužili smo se kreativnom upotrebom parcijalnog UV lakiranja. Na taj način smo u likovnom rešenju naglasili sve „staklene površine“ (jer su staklo i aluminijum osnovni materijali kojima se „Al-sistem“ bavi), kao i fotografije gotovih objekata. Tako je postignut zanimljiv kontrast u odnosu na mat podlogu, u kojoj preovlažuju valeri bliski logotipskoj boji. Rezultat je efektno rešenje koje na maloj površini, sa malom količinom elemenata sublimira veliku priču.

Još primera za prospekt fascikle, cene i druge korisne informacije

… možete naći ukoliko kliknete na link ⇒ prospekt fascikle. Ovo je samo jedna od mnogih verzija ovog atraktivnog proizvoda, a kreativne mogućnosti su praktično neograničene. Još puno ideja čeka na vas…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *