Plakati i katalozi za Narodni muzej Pančevo

posted in: Aktuelno, dizajn | 0

U toku 2018. godine učestvovali smo u nekoliko projekata Narodnog muzeja Pančevo. Ova saradnja je vrlo inspirativna jer dolazeći u dodir sa kulturnom zaostavštinom postajemo svesni kulturnog kontinuiteta, čiji smo i sami deo. Ta perspektiva obavezuje, pa se čak i u ekstremno tesnim rokovima i budžetima mora uvek pronaći motiv više.

Posebno nas raduje mogućnost da ovekovečimo kulturna dešavanja u gradu kroz plakat. Tom mediju već decenijama prognoziraju konačan kraj u sukobu sa savremenijim sredstvima komunikacije. Ali on i dalje istrajava, i dobija sasvim novu dimenziu. Plakat je u tom smislu zapravo već postao elitistička art-forma “collectibles” u klasi muzičkih vinila ili sličnih artefakta, koji daleko nadilaze izvornu namenu.

Grafički dizajn koji mi praktikujemo je uvek funkcionalan i nepretenciozan, usmeren na rešavanje konkretnih problema. U funkciji pragmatičnog, pritisnuti ograničenjima svakodnevnice – trudimo se da “prošvercujemo” i štogod što će bar malo nadvisiti očekivanja.

Plakati i katalozi za druge klijente

Klikom na odgovarajuće linkove možete videti i druge slične proizvode iz ove dve grupe. Plakati i posteri imaju posebnu stranicu u sklopu naše standardne ponude promo proizvoda. Katalozi, prospekti, flajeri i sličan materijal su takođe vrlo obimna oblast razbijena na nekoliko zasebnih stranica. Standardne cene i mnoštvo primera do sada realizovanih poslova možete dobiti prostim klikom na navedene linkove.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Pronađite način za kotakt koji vam najbolje odgovara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *