Plakati i katalozi za Narodni muzej Pančevo

objavljeno u: Aktuelno, dizajn | 0

U toku 2018. godine učestvovali smo u nekoliko projekata Narodnog muzeja Pančevo. Ova saradnja je vrlo inspirativna jer dolazeći u dodir sa kulturnom zaostavštinom postajemo svesni kulturnog kontinuiteta, čiji smo i sami deo. Ta perspektiva obavezuje, pa se čak i u ekstremno tesnim rokovima i budžetima mora uvek pronaći motiv više.

Posebno nas raduje mogućnost da ovekovečimo kulturna dešavanja u gradu kroz plakat. Tom mediju već decenijama prognoziraju konačan kraj u sukobu sa savremenijim sredstvima komunikacije. Ali on i dalje istrajava, i dobija sasvim novu dimenziu. Plakat je u tom smislu zapravo već postao elitistička art-forma „collectibles“ u klasi muzičkih vinila ili sličnih artefakta, koji daleko nadilaze izvornu namenu.

Grafički dizajn koji mi praktikujemo je uvek funkcionalan i nepretenciozan, usmeren na rešavanje konkretnih problema. U funkciji pragmatičnog, pritisnuti ograničenjima svakodnevnice – trudimo se da „prošvercujemo“ i štogod što će bar malo nadvisiti očekivanja.

Plakati i katalozi za druge klijente

Klikom na odgovarajuće linkove možete videti i druge slične proizvode iz ove dve grupe. Plakati i posteri imaju posebnu stranicu u sklopu naše standardne ponude promo proizvoda. Katalozi, prospekti, flajeri i sličan materijal su takođe vrlo obimna oblast razbijena na nekoliko zasebnih stranica. Standardne cene i mnoštvo primera do sada realizovanih poslova možete dobiti prostim klikom na navedene linkove.

Za sva dodatna pitanja stojimo vam na raspolaganju. Pronađite način za kotakt koji vam najbolje odgovara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *