Ove originalne štancovane kese su specifične po tome što su im stranice trapezoidne, tako da nema vertikalnih paralelnih linija. Cilj ovog projekta je bio da se napravi efektna i ekonomična varijanta za „masovnu“ upotrebu. Na prvi pogled sasvim konktradiktorni zahtevi rešeni su upotrebom tzv. „mašinske“ izrade, tj štancovanjem kese manjeg formatana specijalnom papiru. Na taj način napravljena je velika ušteda na manuelnom radu, a finalni proizvod je zbog velike serije bio vrlo pristupačan po ceni. I istovremeno – veoma atraktivan…

Dimenzije kese su 105 x 150 x 50 mm, a kesa se sa gornje strane zatvara „poklopcem“ na preklop, kroz koji je provučena dekorativna satenska traka. Traka istovremeno služi kao „ručka“ i kao mašna. Obično se izražuju na sedefastim ili metaliziranim papirima do 160 gr/m2. Uglavnom su namenjene za nakit ili slične male poklone.

CENA:  
250 kesa - 0,75 €/kom +30€*
500 kesa - 0,60 €/kom +35€*
1000 kesa - 0,50 €/kom +45€*
* za svaku sledeću boju
preuzmite nacrt alata (špigl) za originalne štancovane kese  

Slični artikli u ponudi

Slične specijalne kese je moguće izrađivati od različitih luksuznih papira (metalizirani, teksturiranih, u boji, recikliranih, itd).  U zavisnosti od papira moguća je štampa od jedne boje do punog kolora. Takoće postoji i mogućnost zlatotiska (folijatiska – bilo kojom bojom folije), separatnog UV-lakiranja, ili drugih specijalnih tehnika.

Po istom principu, moguće je napraviti kese slične konstrukcije, ali potpuno drugačijih dimenzija. Ukoliko se radi novi alat moguće je u to novo rešenju uklopiti i varijacije u vezi poklopca, načina vezivanja/provlačenja trake, različite otvore (prozore) sa i bez providne folije, itd…

U padajućem meniju sa strane možete videti i druge slične proizvode iz ove grupe. Pošto se radi o specifičnim proizvodima, koji se po logici stvari rade tako da budu jedinstveni, nije logično definisati standardne cene. Ipak, bez obzira na njihovu originalnostt, cene su i dalje u standarnom opsegu, ne više od 10-15% uvećane u odnosu na uobičajene proizvode sličnih dimenzija. (pogledajte za orijentaciju „luksuzne kese“ ).

Dizajn, osmišljavanje i izrada specijalnih alata se naplaćuju samo prilikom prve narudžbe, a već u sledećoj dobijate originalan proizvod po vrlo ekonomičnoj ceni.

Za detaljne kalkulaciju samo treba da nas kontaktiratirate.